sirec 0 Posted November 17, 2009 Veče svima dobro želim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 17, 2009 Svasta mogu uraditi ali Ronaldo mora na SP ( na zalost ).Sve je podredjeno tome (novcu) da ovi najatraktivniji dodju na SP.Tuzno ali istinito! Ima istine u tome što pričaš, jer nažalost danas je sve to biznis... ali u svakom slučaju biti će zanimljivo vidjeti rasplet sutra u Zenici... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted November 17, 2009 Dobar dan NIsam bio kuci gotovo dva dana, sad gledam mrsava ponuda, trebalo bi nesto iskopati uprkos tome... vidim da si na bingu,ja i ne pratim,ali vidim da mi je racun i dalje na 0,00 sto znaci da nisam dobio Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 17, 2009 Svasta mogu uraditi ali Ronaldo mora na SP ( na zalost ).Sve je podredjeno tome (novcu) da ovi najatraktivniji dodju na SP.Tuzno ali istinito! Treba im zabit 5 komada u prvom poluvremenu, pa nek im onda pomažu koliko hoće......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 17, 2009 dobro veće..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 17, 2009 Po mojoj prosudbi niti će BiH sutra pobjediti, niti će izgubiti, a Portugal će na SP. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 17, 2009 Po mojoj prosudbi niti će BiH sutra pobjediti, niti će izgubiti, a Portugal će na SP. To otprilike ce i biti.Sem ako BiH ne pocne da srlja i juri rezultat .tada bi moglo biti opasno .Ali kad bi im zabili u 1 pol jedan e onda one druge stvari izlaze na videlo. Uporedite samo cenu naprimer cele reprezentacije BiH sa Ronaldovom cenom .nisam racunao ali mislim da je on mnogo skuplji!!! Mislim da je njima dovoljna samo jedna reprezentacija iz bivse (to je ovog puta Srbija ,Par puta pre toga Hrvatska) na SP. Slovenija bi morala za dve ,tri klase da bude bolja od Rusa da bi isla dalje. Ovo nije samo sport vec BIZNIS. Da nebude da sam pristalica teorije zavere ,ali ce se svakako skockati da na SP idu Francuska ,Rusija ,Portugal i jedino po meni svejedno koji odu Grci ili Ukrajinci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
generic_zg 0 Posted November 17, 2009 Dobra večer svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 17, 2009 Dobro jutro! Ne bi se bas slozio. Salzburg jos vuce puno ozljeda , neki igraci oboljeli od svinjske neki od obicne prosli tjedan. znamo da je u ledenoj dvorani atmosfera odlicna(osobno sam se uvjerio u to) i Medvscak konacno bolje igra unatoc zadnjim dvama porazima, mislim da bi danas mogli i pobijediti. Nema Medveščak ni kvalitetu ni dužinu klupe, nemoj me krivo shvatiti ja bi bio presretan kad bi Medveščak i osvojio tu EBEL ligu! Ali realnost je drugačija i evo ga trenutni rezultat je 1:3!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 17, 2009 koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 17, 2009 Evo i jedan poklon od Supersporta : H2H hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 17, 2009 koja je razlika izmedju nogometasa i fudbalera? fudbaleri idu na svetsko prvenstvo a nogometasi ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
generic_zg 0 Posted November 17, 2009 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 17, 2009 fudbaleri idu na svetsko prvenstvo a nogometasi ne hahahaha ova ti je dobra!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 17, 2009 Ovo nije samo sport vec BIZNIS. To su dokazali već time što su na izvlačenju parova za ove dodatne kvalifikacije postavili nositelje........... Quote Share this post Link to post Share on other sites