spartacus 0 Posted November 17, 2009 Valjda sam sve uradio kak valja. Ukoliko jesam, DOBRO JUTRO SVIMA! Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 17, 2009 sve ok samo si malo uranio....evo i mene nazad! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted November 17, 2009 U stvari, sad vidim da sam malcice preuranio - jos nije ni ponoc - a sve sam mislio da je nesto oko 1 poslije ponoci. E, tako vam je, male moje, kad imate posla s covjekom izvan vrijemena... Inace, bas me raduje sto sam uspio dogurat do trece runde H2H i osvojit prva 2 boda. Evo, castim vas jednu rundu! ??? Hej, kud nestadose one figurice sa punim bocicama u rucicama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted November 17, 2009 Zdravo RayBan! Kak si ti danas pros'o? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 17, 2009 Valjda sam sve uradio kak valja. Ukoliko jesam, DOBRO JUTRO SVIMA! pa ti si malo prerani,gdje ti živiš?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted November 17, 2009 z d r a v o Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted November 17, 2009 Zdravo Roberte i mali Supermenu! :-) Necu vam rijeci gdje zivim, jer kad bih vam rek'o, saznali bi ste da zivim u Skoplju. Al' bih ja radije ostao tajanstven, tak da nitko nikad ne sazna tko sam i gdje zivim. Jel' moze tako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 18, 2009 Dobro jutro ekipca! I noćas se moj novčanik nadebljao (NHL - 4/5). I love this game. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 18, 2009 Prijave za zadnje ovogodišnje H2H natjecanje za prosinac 2009. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted November 18, 2009 Jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted November 18, 2009 jebem ti vise ove gripe...jedva prezivi noc...samo da mi je docekat veceras utakmicu u Zenici ludilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 18, 2009 jebem ti vise ove gripe...jedva prezivi noc...samo da mi je docekat veceras utakmicu u Zenici ludilo Imam neki grdi osječaj da će od toga svega ludila na kraju biti pobjeda Portugala i to hendikepom!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 18, 2009 Danas slaviprka77http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/23happybday.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/23happybday.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 18, 2009 Zdravo RayBan! Kak si ti danas pros'o?jbg otiso sam bio već... Quote Share this post Link to post Share on other sites