antonjeta 0 Posted November 20, 2009 Cujemo se sutra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 20, 2009 SHAKAZULU i sve najbolje! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 20, 2009 čestitke ruskog predsjednika slovenskom narodu: čestitamo na zasluženoj pobjedi protiv naše reprezentacije STOP želimo vam puno uspjeha u južnoj africi STOP plin STOP nafta STOP Ova je dobra!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 20, 2009 evo nešto od mene za danas: Salzburg(5,5)-Graz 99ers više 1,50 Medvescak(5,5)-ViennCap više 1,65 počelo je dobro prva trećina kod Salzburga 3 gola kod nas 2 gola! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted November 20, 2009 (edited) Samo št je hokej 3 x 20 minuta, a nogomet 3 x 12 minuta!!! Zaboravi nogomet na pesku...to je.......zna biti VRLO LOSE za tikete, singlove, osobito over/under, mogu da padnu 4 gola za 20 sekundi, a moze da padne samo jedan ili nijedan za 36 munuta. Bolje ces proci na rulet crveno crno nego na to. Jedino brazilci su 3-4 klase iznad Portugala, a ostali su od Portugala 1 klasa dole. Sve u svemu po meni je ovaj sport BUNAR BEZ DNA Edited November 20, 2009 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 20, 2009 Di si Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 20, 2009 Dobro vece! gde si ortak Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted November 20, 2009 gde si ortak Evo me,priprema za spavanje,sutra ce ipak biti naporan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 20, 2009 http://www.uefa.com/competitions/euro2012/...sid=921965.html Šta vi mislite o tome?? U kvalifikacijama za EP bi u jednoj grupi bili : Hrvatska, Srbija, Slovenija(ili Makedonija), BIH i Crna Gora?? Hm po murphijevom zakonu i generatoru slučajnih brojeva negdje ce se sresti barem dvije repke iz ex yu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 20, 2009 Zig zag... Znači, bila je točna informacija da gosti igraju bez 8 igrača i da je Medveščak blizu pobjeda a koef. je bio 3,15. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 20, 2009 http://www.index.hr/sport/clanak/braca-sap...nla/461055.aspx I onda neka netko kaže da nema namještanja.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 20, 2009 http://www.index.hr/sport/clanak/braca-sap...nla/461055.aspx I onda neka netko kaže da nema namještanja.... Ih brate, da mi je da se vrati vreme 70-godina kada se igralo za prestiz i slavu,... ovo sada je sve vise da ne kazem sta, samo ne sport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 20, 2009 Ih brate, da mi je da se vrati vreme 70-godina kada se igralo za prestiz i slavu,... ovo sada je sve vise da ne kazem sta, samo ne sport Od kada su došle kladare, sport je otišo u k..... Lova je pokvarila sve. Quote Share this post Link to post Share on other sites