baptista 19 Posted November 20, 2009 Sad cu baš biti partibrejker i otvorit novi live!! Pošto me nema danas cijeli dan!! ..i jedna narodna.......dobro jutro/dan/večer i sretno svima danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted November 20, 2009 Guslar Mile Krajina: Mala moja sidni mi na jaaajaaaa U drugi krug Miću i Nadaanaaa ... i sretno svima danas!! Ako bude sriće zabiće i Aaaanaaas. Oooooooj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 20, 2009 evo nešto od mene za danas: Salzburg(5,5)-Graz 99ers više 1,50 Medvescak(5,5)-ViennCap više 1,65 Evo ga prošla oba dva!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 20, 2009 Evo ga prošla oba dva!!! Baš me zanima koliko će ih Tuto večeras ubost Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 20, 2009 Baš me zanima koliko će ih Tuto večeras ubost Po mojoj slobodnoj procjeni 6/6!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 20, 2009 Po mojoj slobodnoj procjeni 6/6!!! ... onda ih idem brzo prepisati i sve na jedan listić.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 20, 2009 ... onda ih idem brzo prepisati i sve na jedan listić.. A i ja bi da mogu ali nemam ništa na Pinacleu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted November 20, 2009 Noćobdije! Prepisivači! Jeste li gledali sučeljavanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 20, 2009 Noćobdije! Prepisivači! Jeste li gledali sučeljavanje?Jesam i prebacio sam nakon 5 minuta jer mi je bilo jako zlo nije mi jasno zakaj!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted November 21, 2009 To ti je zato šta si normalan, ja san odgleda sve i ne boli me glava, znači da sam u stvari bolestan. Koji skup uhljeba, aparatčika, muljatora, ratnih profitera, koliko frazetina, gluposti, licemjerja, pa to nebi pas sa maslom izija! Bandić je glumija ćutologa i ispa je najpametniji, sad mu je koeficijent 1.85. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2009 To ti je zato šta si normalan, ja san odgleda sve i ne boli me glava, znači da sam u stvari bolestan. Koji skup uhljeba, aparatčika, muljatora, ratnih profitera, koliko frazetina, gluposti, licemjerja, pa to nebi pas sa maslom izija! Bandić je glumija ćutologa i ispa je najpametniji, sad mu je koeficijent 1.85.hahahah... mislim da na kraju ni oni više ne znaju što su sve u ona tri sata namlatili... nego za ozbiljno, ima li negdje u ponudi klađenje na sljedećeg predsjednika? To bi Fortuna mogla imati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2009 A i ja bi da mogu ali nemam ništa na Pinacleu! čini se da ću ipak morati single odigrati, jer malo sam zaboravio da kod pinnacle nema listića... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 21, 2009 bila bi dobra stara sportska prognoza........... Milina bozija, desetka ili trinestica svejedno.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 21, 2009 može li mi netko objasnit šta je kod Stanlybeta ona oklada tijek igre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2009 Evo jedno off topic pitanje. Forum trenutno ima 2990 članova. Kada će se dogoditi over 2999.5 ? Moja prognoza - ponedjeljak, 23.11 Quote Share this post Link to post Share on other sites