Jump to content

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

To ti je zato šta si normalan, ja san odgleda sve i ne boli me glava, znači da sam u stvari bolestan. Koji skup uhljeba, aparatčika, muljatora, ratnih profitera, koliko frazetina, gluposti, licemjerja, pa to nebi pas sa maslom izija! Bandić je glumija ćutologa i ispa je najpametniji, sad mu je koeficijent 1.85.

Posted

To ti je zato šta si normalan, ja san odgleda sve i ne boli me glava, znači da sam u stvari bolestan. Koji skup uhljeba, aparatčika, muljatora, ratnih profitera, koliko frazetina, gluposti, licemjerja, pa to nebi pas sa maslom izija! Bandić je glumija ćutologa i ispa je najpametniji, sad mu je koeficijent 1.85.

hahahah... mislim da na kraju ni oni više ne znaju što su sve u ona tri sata namlatili... nego za ozbiljno, ima li negdje u ponudi klađenje na sljedećeg predsjednika? To bi Fortuna mogla imati...
Posted

A i ja bi da mogu ali nemam ništa na Pinacleu!

čini se da ću ipak morati single odigrati, jer malo sam zaboravio da kod pinnacle nema listića... :whaat:

Posted

Evo jedno off topic pitanje. Forum trenutno ima 2990 članova. Kada će se dogoditi over 2999.5 ?

Moja prognoza - ponedjeljak, 23.11 :whaat: