orijent 0 Posted November 21, 2009 Milina bozija, desetka ili trinestica svejedno.... meni je u najljepšem sjećanju ostala trinaestica........talijani Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 21, 2009 Evo jedno off topic pitanje. Forum trenutno ima 2990 članova. Kada će se dogoditi over 2999.5 ? Moja prognoza - ponedjeljak, 23.11 organiziraj sutra poker turnir i evo ti overa odmah...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 21, 2009 meni je u najljepšem sjećanju ostala trinaestica........talijani Posto je trinaest parova, moralo je pasti kombinacija liga, ako se ne varam 1 liga cela i tri para iz druge... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 21, 2009 Evo jedno off topic pitanje. Forum trenutno ima 2990 članova. Kada će se dogoditi over 2999.5 ? Moja prognoza - ponedjeljak, 23.11 To je bar nesto, na sta mozemo da uticemo, vec ukoliko sutra tu se mogu regati dva tri poznanika, drug, drugarica ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 21, 2009 To je bar nesto, na sta mozemo da uticemo, vec ukoliko sutra tu se mogu regati dva tri poznanika, drug, drugarica ...A vidi ti nas balkance mi bi sve namještali!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2009 organiziraj sutra poker turnir i evo ti overa odmah...... ... pa što misliš zašto sam ja prognozirao baš taj dan Od ponedjeljka opet kreće expekt BC freeroll Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 21, 2009 Posto je trinaest parova, moralo je pasti kombinacija liga, ako se ne varam 1 liga cela i tri para iz druge... Da, i svi u isto vrijeme, u 3 popodne jedino bi derbi ostao za navečer.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 21, 2009 tijek igre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2009 tijek igre 1 - domaćin povede i pobjedi 2 - domaćin povede i neriješeno 3 - domaćin povede i izgubi tj. pobjeđuje gost 4 - gost povede i pobjedi 5 - gost povede i neriješeno 6 - gost povede i izgubi tj. pobjeđuje domaćin U slučaju da utakmica završi bez golova tj. rezultatom 0:0 vaš tip će se računati kao dobitan sa tečajem 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 21, 2009 1 - domaćin povede i pobjedi 2 - domaćin povede i neriješeno 3 - domaćin povede i izgubi tj. pobjeđuje gost 4 - gost povede i pobjedi 5 - gost povede i neriješeno 6 - gost povede i izgubi tj. pobjeđuje domaćin U slučaju da utakmica završi bez golova tj. rezultatom 0:0 vaš tip će se računati kao dobitan sa tečajem 1. Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2009 Odoh ...zzzZZZ Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted November 21, 2009 Odoh ...zzzZZZ Pozdrav i od mene......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted November 21, 2009 Pozdrav i od mene.........A ništa kud svi tu i mali Mujo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali supermen 0 Posted November 21, 2009 dobro jutroo !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 21, 2009 Dobro Jutro.Nadam se boljim danima za kladu jer ova zadnja tri dana su mi živce pojela.. Quote Share this post Link to post Share on other sites