amigaland 0 Posted November 21, 2005 Bok! Evo da startam sa onim sistemom o kojem sam vam govorio. Pošto krećem prvi put ići ću na što sigurnije i sa bankom od 100 kuna. Koeficijen će varirati od 1.20 do 1.30 tako da na kraju sedmice (ako sve pogodimo) imamo otprilike duplo od banke (+-10%) Belenenses - Maritimo (Belenenses daje gol) koef. 1.20 ulog 50 Kn. (Eventualni dobitak 60 Kn. - 5% Man. troškovi) Pozdrav! P.S. Od sljedeće sedmice krećemo malo " Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 21, 2005 Krajem tjedna otvorit ću još jednu temu " Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted November 21, 2005 Belenenses - Maritimo (0:1) belenenses nije dao gol! Gubitak Pa ovo stvarno nije istina. Prvi put odigram nešto što stavljam na forum i odmah je to promašaj! Od sada pišem što sam odigrao u stvarnosti i to preskačite jer ću sigurno promašiti. Igrajte samo ono što napišem da nisam odigrao u kladionici! Sutra mi je banka 50 kuna. Stavljam 25 od toga na Man. United - Vilareal (preko 2.5 golova) koef. 2.00 Sretno P.S. Drago mi je da podr Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted November 22, 2005 Eto, ako slušate moje savjete da se kladite kontra mene, već ste u plusu ! Sutra, Real - Lyon (penal na utakmici) koef. 4.50 ulog 25 kn Share this post Link to post Share on other sites