roberth 15 Posted December 1, 2009 17:30 Lukko - /2,5/ TIP OVER @ 1,51 Expekt 7/10 Lukko - Jokerit Danes na Finskem bodo zaostale hokejske tekme in med njimi bosta igrala tudi Lukko Rauma in Jokerit Helsinki. Odločil sem se,da bodo hokejisti Lukka dosegli najmanj 3 gole in proti letos skromnemu Jokeritu so sposobni doseči "moj" cilj. Lukko je trenutno vodilno moštvo z 60 točkami ali kar 13 več od HIFK Helsinki. Lukko je v 25 tekmah dosegel kar 20 zmag,doživeli pa 5 porazov in od teh 2 krat po podaljšku. Kot domačini so dosegali gole kot po tekočem traku in v 12 domačih tekmah so dosegli kar 49 golov ali nekaj več kot 4 gole...Edino proti Karpat Oulu so dosegli le manj kot 2,5 ,končni rezultat pa je bil 2:1 za Lukko. Jokerit kot gost in kot celotna ekipa igra zelo zelo slabo,trenutno so na 12.mestu z 7-4-13.Dosegli so od vseh klubov najmanj zadetkov(53),pravtako kot gost le vsega 22 golov oziroma 1,8 golov na tekmo......Čeprav igrajo mrzlo-toplo,ki igrajo dobro in potem slabo sem prepričan,da hokejisti Lukka,ki so dosegli že 89 golov ponovili rezultatsko premoč,ko so v gosteh zmagali s 5:0!! Podoben rezultat pričakujemo tudi danes!! OVER 2,5 za Lukko!! Quote Share this post Link to post Share on other sites