rijeka032 0 Posted December 4, 2009 mene je začudilo ovo izabrala.......očekivao sam izabrao pa ja sam žena Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 4, 2009 al 1 euro.barem probaj.jesi tako škrt??? Da tako sam skrt. nemam zenska glavo saldo mi je nula u pomenutoj kladionici Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 4, 2009 pa ja sam žena pa nisam znao...........ali baš mi je drago da i vi žene dolazite u ovu kafanu Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 4, 2009 2 je sata u noći, a na forumu gužva........ 3 guests, 6 members, 0 anonymous members Share this post Link to post Share on other sites
rijeka032 0 Posted December 4, 2009 Da tako sam skrt. nemam zenska glavo saldo mi je nula u pomenutoj kladionici u redu.laku noć http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 4, 2009 5 User(s) are reading this topic ne mogu se načudit.......nisam često u ovo doba u kafani ali Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted December 4, 2009 5 User(s) are reading this topic ne mogu se načudit.......nisam često u ovo doba u kafani ali meni je otvoren u tabu sa strane pa bacim pogled kad celticsi zovu time-out Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 4, 2009 Laku noc svima Odigran kombo za moju dusu Otawa +0.5, CAlgary -0.5, (1 trecina), Boston (nba), Denver, Hjuston... kvota u 10 betu oko jedanaestice. USpesna vam noc Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2009 Laku noc svima Odigran kombo za moju dusu Otawa +0.5, CAlgary -0.5, (1 trecina), Boston (nba), Denver, Hjuston... kvota u 10 betu oko jedanaestice. USpesna vam noc Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2009 Gdje su nestala vremena kad je časopis Košarka donosio utakmice NBA na HRTu.. Hebo streamove, samo oči čovjek pokvari.. Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted December 4, 2009 Gdje su nestala vremena kad je časopis Košarka donosio utakmice NBA na HRTu.. Hebo streamove, samo oči čovjek pokvari.. eh davno je to bilo,tamo 2000,2001 kad sam imao 12 godina.imaš pravo za streamove,zbilja kvare oči.šteta što nema bar na sportklubu prijenosa Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 4, 2009 jel imaš okladu na tu tekmu ili samo gledaš iz gušta? Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2009 eh davno je to bilo,tamo 2000,2001 kad sam imao 12 godina.imaš pravo za streamove,zbilja kvare oči.šteta što nema bar na sportklubu prijenosaJe, davno.Ja sam ga kupovao od petog osnovne..Nema niti na ESPN Americi..Imam MaxTv, a sportski kanali su čista nula.Bar da ima običan ESPN, Sky Sports ili nešto.. Share this post Link to post Share on other sites