Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je zadnje što je HRT prenosio od NBA bilo sedma finalna Netsi - Spursi kad se oprostio Admiral Robinson

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U Rijeci jedna super nagradna igra..........zove se "drž` ga, pobjednik dobiva Peugeota........... jutros u 10 sati njih 10 stavilo je ruku na auto, i tko ostane zadnji držati ga, njegov je........prošlo je već 17 sati i 45 minuta, još ih je 8 u igri........

Posted

U Rijeci jedna super nagradna igra..........zove se "drž` ga, pobjednik dobiva Peugeota........... jutros u 10 sati njih 10 stavilo je ruku na auto, i tko ostane zadnji držati ga, njegov je........prošlo je već 17 sati i 45 minuta, još ih je 8 u igri........

To sam par puta vidio na TV-u da je bilo u Americi.

Nešto odvratno neki su pišali po sebi neki su imali pelene već stavljene pa su radili cijelu nuždu. UŽAS.

Ali kako se kaže CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO!!!

Posted

A baš bi mi auto dobro došao..
Posted

Nešto odvratno neki su pišali po sebi neki su imali pelene već stavljene pa su radili cijelu nuždu. UŽAS.

A mogli su pišat i njatke u auto..
Posted

ovi imaju svakih 8 sati 10 minuta za to, svakih 6 sendvić, i vode stalno.....čak imaju i grijanje

Posted

ovi imaju svakih 8 sati 10 minuta za to, svakih 6 sendvić, i vode stalno.....čak imaju i grijanje

Šteta.Bilo bi interesantno vidjet pobjednika u napunjenoj peleni kako se odvozi nakon četiri dana nespavanja u svom novom Peugeotu..
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...