Jump to content

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ljudi sta znaci :uredu: kada tuto oznaci utakmicu , zaboravio sam

Tkad neko uzme istu utakmicu a i kladionicu

:nije:

Edited by PERKAN
Posted (edited)

Znaci da je ponistana, ili nije se igrala, ili nije zavrsena, ili ti je tecaj na taj par 1... itd :nije: Ili kao sto rece Perkan imas istu utakmicu koju neko postavio pre tebe

Edited by Bane
Posted

Nisi pazio ni na casu u skoli,i dalje ne pazis,ostala stara navika,uvek si bio izgubljen!

Posted
Savet: Nemojte koristiti mobilni koji ima pristup na net...osobito ne ako na svakom koraku ima otvorena WLAN mreza ili hostpsot....skupo kosta jedan takav dan u gradu ako se kladis onako uzput....
Posted

Savet: Nemojte koristiti mobilni koji ima pristup na net...osobito ne ako na svakom koraku ima otvorena WLAN mreza ili hostpsot....skupo kosta jedan takav dan u gradu ako se kladis onako uzput....

Pretpostavljam da govoriš iz osobnog iskustva. :uredu:

Posted (edited)

Za sve obavestenje da je 10bet ispravio svoju gresku, vratio mi novac, uz obrazlozenje hvala sto si nam posvetio paznju :uredu: .

Edited by Bane
Posted

Za sve obavestenje da je 10bet ispravio svoju gresku, vratio mi novac, uz obrazlozenje hvala sto si nam posvetio paznju :uredu: .

to je u redu

Posted

Za sve obavestenje da je 10bet ispravio svoju gresku, vratio mi novac, uz obrazlozenje hvala sto si nam posvetio paznju :nije: .

Hvala što si nam posvetio pažnju :uredu:

Zvuče poput neke zbunjene osnovnoškolke..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...