Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zavisi od koje kladionoce podizes, sve ozbiljnije kladionice traze verifikaciju identiteta preko telefona ili pin koda kojeg dobijes preko poste.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ovaj neki uvjet šta je dwiz poslao da se mora 5 puta okrenut iznos na koef.....1.50,jel to znači npr.ako osvojim 20 eura na natjecanju expekt.com liga moram 20 eura svaki put po pet puta

Posted

Mislim , svaka cast Medvescaku :nije::nije: na danasnjoj pobjedi , ali vise se ne kladim na njih ali ni protiv.

Nisu normalni , stvarno treba igrati kontra razuma kad su oni u pitanju.

Posted

Mislim , svaka cast Medvescaku :nije::nije: na danasnjoj pobjedi , ali vise se ne kladim na njih ali ni protiv.

.......već zadnjih 10 utakmica je tako

Posted

ovaj neki uvjet šta je dwiz poslao da se mora 5 puta okrenut iznos na koef.....1.50,jel to znači npr.ako osvojim 20 eura na natjecanju expekt.com liga moram 20 eura svaki put po pet puta

Ukupna isplata mora biti x 5 od bonusa, t.e. ako je bonus 20 eura ne mozes traziti isplatu dok nemas ukupne uplate od 100 eura.

Posted

U gostima se treba kladiti na njih, a u Zagrebu protiv njih. Bar su takvi zadnji rezultati.

Posted

Milan 2

MJ 1X

Real X2

Juve Under 2.5

:nije:

kaj je ovo mj-moja jelena :nije::nije::nije::nije:

Posted

ko je ovaj lik šta komentira na FTV-u ?

onaj neki ludi srpski komentator, al neznam iz kojeg razloga je potjeran sa njihove telke pa je sad na FTv-u!!! lud ko šiba :nije:

Posted

onaj neki ludi srpski komentator, al neznam iz kojeg razloga je potjeran sa njihove telke pa je sad na FTv-u!!! lud ko šiba :nije:

otkačen je :nije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...