Jump to content

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Novi dan za nove dobitke.Sretno svima danas :nije:

Hmm , solidan tiket dobio, savim ok. samo nastavi, ako mozes, ne znam kakva ti je progresija, tj da li igras kojim sistemom i ili kako vec :nije:

Posted (edited)

I za Tuta poruka dobar si , dobar.... svaka cast ne znam samo na koji nacin izvlacis parove , ali kvalitetan osecaj je u pitanju :nije::nije:

Edited by Bane
Posted

Hmm , solidan tiket dobio, savim ok. samo nastavi, ako mozes, ne znam kakva ti je progresija, tj da li igras kojim sistemom i ili kako vec :nije:

:nije:

Znam prepoznat velike koeficijente kad treba.Pogotovo danas, osakaćeni Manchester, mora izgubit od Wolfsburga.Pogledam sastave, uzmem u obzir da se Švabe i Englezi ne podnose i eto ticketa :nije: Jesi igrao singl na CSKA?

Posted

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Znam prepoznat velike koeficijente kad treba.Pogotovo danas, osakaćeni Manchester, mora izgubit od Wolfsburga.Pogledam sastave, uzmem u obzir da se Švabe i Englezi ne podnose i eto ticketa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Jesi igrao singl na CSKA?

Da naravno, sve sto napisem i odigram. :nije: :nije: :nije: :nije:

Danas za ligu sampiona je bilo malo teze za tipovati jer nije dosao nijedan jedini kec :nije:

Posted Image

Posted (edited)

Idemo veceras navijamo zajedno za Dalas Starse i da pocepaju patke u regularu.... :nije:

Uplcen singl na Dallas NHL :nije:

Evo moj: Overi

Otawa - Montreal 5.5

Boston Celtics - Milwaukee Bucks 194

Nashville - Vancouver 5.5

Anaheim - Dallas 5.5

Edited by c4nton4
Posted

Evo moj: Overi

Otawa - Montreal 5.5

Boston Celtics - Milwaukee Bucks 194

Nashville - Vancouver 5.5

Anaheim - Dallas 5.5

Uh , uh ne znam jel si kombinovao ili u singlu ili u kombu, ali iskreno, bice tesko za svaki par jer vidim da se nateze za over. ALi srecno do kraja :nije:

Posted

Uh , uh ne znam jel si kombinovao ili u singlu ili u kombu, ali iskreno, bice tesko za svaki par jer vidim da se nateze za over. ALi srecno do kraja :nije:

Ma odigrao sam za 1 Euro i ćevap na jedan ticket, pa šta bude.Mislim da je dobitak nekih dvadesetak Eura ako prođe.
Posted

Ma odigrao sam za 1 Euro i ćevap na jedan ticket, pa šta bude.Mislim da je dobitak nekih dvadesetak Eura ako prođe.

Aha, ok, tako odprilike i ja odigram za 1-2 evra kada mi se ukaze neki kombo sa kvotama preko 20-30, pa ak dodje dodje :nije:

Posted

Aha, ok, tako odprilike i ja odigram za 1-2 evra kada mi se ukaze neki kombo sa kvotama preko 20-30, pa ak dodje dodje :nije:

Uplatio sam minut prije početka Montreala tek tolko radi gušta kad već pratim na ESPN Americi :nije:

Zanimalo me da li su Senatorsi stvarno tako iscrpljeni gostovanja da ih nekoć slavni Canadiensi mogu rasturit :nije:

Posted

Uplatio sam minut prije početka Montreala tek tolko radi gušta kad već pratim na ESPN Americi :nije:

Zanimalo me da li su Senatorsi stvarno tako iscrpljeni gostovanja da ih nekoć slavni Canadiensi mogu rasturit :nije:

Ne verujem kaku su mi veceras promakli New Jersey Nets-i prase momci, a kvota predobra :nije:

Sad cu i ja da upalim Espn, inace veceras mi je promakao over 1,5 gol na tekmi Philadelphia Flyers 6 - 2 New York Islanders 1 trecina, ali nabilo mi se neko drustvo u kuci, i nisam mogao sve do sada da se domognem neta. Tu imam cesti problem i mislim da cu morati da pazarim neki laptop, pa preko wi-fi, posto imam ruter da se konektujem, jbg. :nije:

Posted

Na liveu u Expektu stoji za manje od 3.5 golova koeficijent 2.3.Čini mi se da možda neće više ni bit pogodaka..

Posted

Ne verujem kaku su mi veceras promakli New Jersey Nets-i prase momci, a kvota predobra :nije:

Sad cu i ja da upalim Espn, inace veceras mi je promakao over 1,5 gol na tekmi Philadelphia Flyers 6 - 2 New York Islanders 1 trecina, ali nabilo mi se neko drustvo u kuci, i nisam mogao sve do sada da se domognem neta. Tu imam cesti problem i mislim da cu morati da pazarim neki laptop, pa preko wi-fi, posto imam ruter da se konektujem, jbg. :nije:

Flyerse prenosio Sportklub.

Meni laptop preminuo prije nekolko mjeseci.Sve radim sad na starom kompu.Uzimat ću uskoro i ja neki lap, uvijek para odleti na nešto drugo.Pogotovo na piće..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...