Hordaš 1 Posted December 25, 2009 Ma sve mi je jasno, al se šalim malo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gifDaj šta me ofiraš pred rajom!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 25, 2009 Usput da te pitam jel šta bilo od ovoga??? Hoćeš li nastupati za novu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 25, 2009 Usput da te pitam jel šta bilo od ovoga??? Hoćeš li nastupati za novu!! Opasan lik si http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 25, 2009 Usput da te pitam jel šta bilo od ovoga??? Hoćeš li nastupati za novu!! Ma ništa, prva 4 imala cca 3000 glasova, ja 100 i kusur http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif A čuo sam od lokalnog dja da se znalo unaprijed ko će svirat, sad ne znam jel tu ima šta istine... Jedina dobra stvar šta sam prije par dana dobia mail u kojem kaže da "iako nisam prošsa na tečaju, dobit ću kartu za spektakl" Više informacija ovdje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 25, 2009 (edited) Ma ništa, prva 4 imala cca 3000 glasova, ja 100 i kusur http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif A čuo sam od lokalnog dja da se znalo unaprijed ko će svirat, sad ne znam jel tu ima šta istine... Jedina dobra stvar šta sam prije par dana dobia mail u kojem kaže da "iako nisam prošsa na tečaju, dobit ću kartu za spektakl" Više informacija ovdje. Imaš li možda neke svoje muzike na kompu pa da nam postaviš??Znaš i ja se malo razumijem u to jer jedan moj jaran je isto dj i nastupa u jednom klubu ovdje u Sarajvu!! P.S. Ovaj el-maestro ne prestaje da me ofira!! Edited December 25, 2009 by Hordaš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 26, 2009 Imaš li možda neke svoje muzike na kompu pa da nam postaviš?? Znaš i ja se malo razumijem u to jer jedan moj jaran je isto dj i nastupa u jednom klubu ovdje u Sarajvu!! P.S. Ovaj el-maestro ne prestaje da me ofira!! A imam ti muzike, ali ne znam kako da je stavim ode' Volia bi i ja negdi svirat al svi imaju neku svoju opremu(gramofone, mixete, ploče itd.), a to je min 15 somića kn minimalno... , a bez prakse teško moš svirat u klubovima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 26, 2009 (edited) A imam ti muzike, ali ne znam kako da je stavim ode' Jednostavno,uploudaj negdje na net,tipa rapidshare,depositfiles,megaupload.... i postavi link i mi skidamo i slušamo!! Edited December 26, 2009 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 26, 2009 Imaš li možda neke svoje muzike na kompu pa da nam postaviš?? Znaš i ja se malo razumijem u to jer jedan moj jaran je isto dj i nastupa u jednom klubu ovdje u Sarajvu!! P.S. Ovaj el-maestro ne prestaje da me ofira!! I moji frendovi su u tome već godinama,uglavnom puštaju,house i progressive house!! Baš sinoć bio na čagici!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 26, 2009 I moji frendovi su u tome već godinama,uglavnom puštaju,house i progressive house!! Baš sinoć bio na čagici!! MA sminka je to al znam da je i moj jaran tu opremu platio baš mnogo love(neznam tačno)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 27, 2009 I moji frendovi su u tome već godinama,uglavnom puštaju,house i progressive house!! Baš sinoć bio na čagici!! Daj kad već imaš frendove u tome pitaj za koji savjet/prijedlog da mlade snage uđu u biznis Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 27, 2009 Evo najnoviji MIX od frenda!! ..još nijesam poslušao ali navodno je neka laganitza!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 27, 2009 Evo najnoviji MIX od frenda!! ..još nijesam poslušao ali navodno je neka laganitza!! Ne da mi se skidat 140mb imal šta manje ili na youtube??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 27, 2009 Ne da mi se skidat 140mb imal šta manje ili na youtube??? .heheh nije još taka zvijezda na završi na you tube!! ..a šta ti je 140mega ako imaš flat!! ..ako nemaš jbg!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted December 27, 2009 .heheh nije još taka zvijezda na završi na you tube!! ..a šta ti je 140mega ako imaš flat!! ..ako nemaš jbg!! Ma skinuću sigurno al neki drugi put sad mi se ne da!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 27, 2009 Evo najnoviji MIX od frenda!! ..još nijesam poslušao ali navodno je neka laganitza!! Jel on mukte uploada te mixeve? Quote Share this post Link to post Share on other sites