jesenjin 0 Posted October 1, 2010 http://freebetting1.bloger.hr/ 100% provjereno,nema muljaže.treba vam samo malo strpljenja.puno ljudi je već to riješilo i postavili su točne odgovore.sve što trebate je samo pronaći ta pitanja i pogledati koji je odgovor točan.meni je sve skupa trebalo oko 25 minuta,ali kada sam sve riješio,registrirao sam se na full tilt poker(jedna od opcija) i za manje od jednog dana su mi na račun prebacili obećanih 50$.probajte,nećete požalit.50$ nije neki ogromni iznos,ali sve što je darovano dobro je http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted October 1, 2010 da jesenjin,pokerstrategy je vec odavno isproban,rijesen,izreklamiran i preporucen svim pocetnicima..ne samo da daju 50$ nego su im i lekcije odlicne i isplati se procitati i usvojiti dosta toga.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hellboyhrc99 0 Posted October 1, 2010 yep,stara stvar.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted October 1, 2010 da jesenjin,pokerstrategy je vec odavno isproban,rijesen,izreklamiran i preporucen svim pocetnicima..ne samo da daju 50$ nego su im i lekcije odlicne i isplati se procitati i usvojiti dosta toga.. ja sam nov u svemu tome,nemam pojma šta je novo šta staro.rekoh možda netko ne zna za to pa neka uzme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted January 11, 2011 da probam kao pocetnik sa poker strategy-em? dobijem 50$ bonusa? koliko to puta trebam obrnuti i igrati? Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted February 8, 2011 neznam koliko bodova moras skupiti za cashout tih 50$,ali sve sto zaradis iznad tih 50$ mozes isplatiti i prije nego skupis dovoljan broj bodova-isprobano,provjereno ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted February 12, 2011 zna li neko gdje da nadjem odgovore na pitanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
caca od kladare 0 Posted February 12, 2011 ma vraga cu ga ikada proci,odgovorim tocno ono šta znam,a ova šta neznam nigdje odgovor naci,poludih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted February 13, 2011 rijesio sam kviz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 13, 2011 ma vraga cu ga ikada proci,odgovorim tocno ono šta znam,a ova šta neznam nigdje odgovor naci,poludih Pročešljaj malo forum, netko je prije par mjeseci ostavio odgovore za kviz u nekom topicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
caca od kladare 0 Posted February 13, 2011 Pročešljaj malo forum, netko je prije par mjeseci ostavio odgovore za kviz u nekom topicu jesam vec,otvorim i pise no folder ili tako nešto Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted February 16, 2011 procitas jednom sve,onda otvoris kviz u jednom tabu a tu literaturu u drugom tabu i potrazis odgovor u tom drugom tabu,ako drugacije nejde..ali neces ni zaradivati lovu ako ne naucis te stvari..imas sat vremena za rijesiti,ako polovicu znas valjda ces ostalu polovicu uspjeti pogledati u tom drugom tabu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites