Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://freebetting1.bloger.hr/

100% provjereno,nema muljaže.treba vam samo malo strpljenja.puno ljudi je već to riješilo i postavili su točne odgovore.sve što trebate je samo pronaći ta pitanja i pogledati koji je odgovor točan.meni je sve skupa trebalo oko 25 minuta,ali kada sam sve riješio,registrirao sam se na full tilt poker(jedna od opcija) i za manje od jednog dana su mi na račun prebacili obećanih 50$.probajte,nećete požalit.50$ nije neki ogromni iznos,ali sve što je darovano dobro je http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

da jesenjin,pokerstrategy je vec odavno isproban,rijesen,izreklamiran i preporucen svim pocetnicima..ne samo da daju 50$ nego su im i lekcije odlicne i isplati se procitati i usvojiti dosta toga..

Posted

da jesenjin,pokerstrategy je vec odavno isproban,rijesen,izreklamiran i preporucen svim pocetnicima..ne samo da daju 50$ nego su im i lekcije odlicne i isplati se procitati i usvojiti dosta toga..

ja sam nov u svemu tome,nemam pojma šta je novo šta staro.rekoh možda netko ne zna za to pa neka uzme.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

neznam koliko bodova moras skupiti za cashout tih 50$,ali sve sto zaradis iznad tih 50$ mozes isplatiti i prije nego skupis dovoljan broj bodova-isprobano,provjereno ;)

Posted

ma vraga cu ga ikada proci,odgovorim tocno ono šta znam,a ova šta neznam nigdje odgovor naci,poludih

Pročešljaj malo forum, netko je prije par mjeseci ostavio odgovore za kviz u nekom topicu