Jump to content

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Znao sam da trebam odigrat x na prvu trećinu, šugava Philadelphia i njihov šugavi led kao da se prije utakmice održavala Zlatna Pirueta u tri p.. m.. :whaat:

Posted
  c4nton4 said:

Jeb.. Fleyerse da ne mogu iskoristit kad Ottawa ima dva čovjeka manje :whaat:

Kakvu sam ja tek glupost napravio veceras u NHL-u da ne mogu sam sebi da verujem. strasno

Posted
  Bane said:

Kakvu sam ja tek glupost napravio veceras u NHL-u da ne mogu sam sebi da verujem. strasno

Što, igrao si Penguinse over 7.5? :whaat:

Posted
  Bane said:

Ala su fulja i Flajersi i Otawa :whaat: i posle covek da odigra na Chikago, Wasington, Pitsburg,Detroit itd i da ih ovi pobede, presmesno

Što su sve fulali nije normalno.Počelo obećavajuće, pritisak na Senatorse, al onda ne iskoriste dvojicu viška..

Posted
  c4nton4 said:

Što su sve fulali nije normalno.Počelo obećavajuće, pritisak na Senatorse, al onda ne iskoriste dvojicu viška..

Ma fulja su, mislim lose igraju, slabo kombinuju , kretanje i dodavanje , akcije, ovo sto sam video u drugom delu, vrlo lose :whaat:

Posted
  Bane said:

Ma fulja su, mislim lose igraju, slabo kombinuju , kretanje i dodavanje , akcije, ovo sto sam video u drugom delu, vrlo lose :whaat:

Valjda će bit lakše prognozirat sutrašnje utakmice.Možda ću igrat AHL

Posted
  c4nton4 said:

Od AHLa : Manitoba Moose u gostima, Hartford Wolfpack doma :whaat:

Ne pratim to, gde ima da se pogledaju koeficijenti i to, sem direktno u kladionici?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...