Banega 12 Posted December 11, 2009 Od mene za veceras dosta Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 12, 2009 Sta je ovo Capitalsi odlozeni, pa ko koga ebe ovde, ceo dan ne mogu da odigram kako treba sve sto odigram se odlozi, naravno pare mi ne vracaju na racun da mogu da igram Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 12, 2009 Laku noć Laku noc Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 12, 2009 Sta je ovo Capitalsi odlozeni, pa ko koga ebe ovde, ceo dan ne mogu da odigram kako treba sve sto odigram se odlozi, naravno pare mi ne vracaju na racun da mogu da igram Nije evo ga pocelo, nesto su malo kasnili Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 12, 2009 Sta je ovo Capitalsi odlozeni, pa ko koga ebe ovde, ceo dan ne mogu da odigram kako treba sve sto odigram se odlozi, naravno pare mi ne vracaju na racun da mogu da igram Ma nije odlozeno,igraju Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 12, 2009 Ma nije odlozeno,igraju Ma pisalo u rezultatima odlozeno, ali evo Cap[italsi su vec fulja uvalise im ovi prost gol na kontru Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 12, 2009 Carolina je cudo!! Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 12, 2009 Carolina je cudo!! Wasington je tropa u odbrani, a ovi igraju ko da nikad Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 12, 2009 Wasington je tropa u odbrani, a ovi igraju ko da nikad Nek daju barem jedan gol u prvoj trecini Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 12, 2009 (edited) Carolina je cudo!! Katastrofalna je ove sezone, al u skoro istom sastavu su prije dvije, tri godine digli Stanley Cup.Nisu za odbacit Edited December 12, 2009 by c4nton4 Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 12, 2009 Katastrofalna je ove sezone, al skoro istom sastavu su prije dvije, tri godine digli Stanley Cup.Nisu za odbacit Ma najvise volim igrati protiv Islanders pa poslije su Carolina al prave cuda kad ih odigram,nadam se da ce da dobije Capitals Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 12, 2009 Od mene za veceras dosta Dobit će Chicago, Capitalse sam preskočio, al ćemo navijat za njih Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 12, 2009 Nek daju barem jedan gol u prvoj trecini Zeznuto je kad se juri rezultat u hokeju, mac sa dve ostrice Odoh nesto kupiti do trafike vracam se uskoro Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 12, 2009 Zasada najsvetlija tocka mi je Philadelphia 76ers,igraju mnogo dobro Share this post Link to post Share on other sites