c4nton4 20 Posted December 17, 2009 Kad si ovo prijatelje odigrao, ja nisam imao pristup live jer mi je soba bila puna, a onda ne mogu da petljam po mojim racunima, ali kvota je bila vise nego odlicna ako je i na poluvremenu bila 9, a ovi saznali da su fulja Misliš da Detroit prolazi danas Tampu? Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 17, 2009 Misliš da Detroit prolazi danas Tampu? Ma koji Detroit igrao si na Timosuaru to si stavio na listic ovde Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 17, 2009 (edited) Ma koji Detroit igrao si na Timosuaru to si stavio na listic ovde Mislio sam odigrat dubl danas na Detroit Redwingse povezano sa sutrašnjim AHL parom Portland - Springfield na Portland u Expektu Edited December 17, 2009 by c4nton4 Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 17, 2009 Mislio sam odigrat dubl danas na Detroit Redwingse povezano sa sutrašnjim AHL parom Portland - Springfield na Portland u Expektu Videcu kasnije , slazem sa Detroitom, tu bi oko 50 ulozio, ali idem sad nesto da cirkam ceka me pice docu kasnije Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 17, 2009 Odlogirao sam se da pogledam utakmicu do kraja pa nisam vidio tvoj post. Evo što sam ja igrao na live kad sam vidio Dinamovu igru: Bravo majstore! ..jebeš dinamo kad je lovica u đepu!! Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 17, 2009 Videcu kasnije , slazem sa Detroitom, tu bi oko 50 ulozio, ali idem sad nesto da cirkam ceka me pice docu kasnije Uživaj Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 17, 2009 pridružujem se molbi pratio do 2:2 i peti do 14:6 al sam morao hitno nešt uradit pa sam u magli Pozzz.... Molim konačni rezultat odbojkarske utakmice izmedju Budvanske rivijere i Inssbrucka!! Hvala..... Budvanska Rivijera Budva - Hypo Tirol Innsbruck 3:2 (25:23, 20:25, 25:23, 21:25, 15:8) Molim da mi neko kaze dobitan double za nocas. Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 17, 2009 Bravo majstore! ..jebeš dinamo kad je lovica u đepu!! Novcem se najlakše obrišu suze Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted December 17, 2009 dobro vece narode Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted December 17, 2009 Prosla moja analiza na forumu prva od dvije Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 17, 2009 Sretno svima većeras Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 17, 2009 Sretno svima većeras Također Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 17, 2009 (edited) Najverovatnije cu pasti na onaj Under 209.5 na Bullse, al nema veze, naviko sam se ovih dana na to. Edited December 17, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 17, 2009 Najverovatnije cu pasti na onaj Under 209.5 na Bullse, al nema veze, naviko sam se ovih dana na to. ne znam taj under na Bulse, ali taj under sa Kojotima mi je sumnjiv Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted December 17, 2009 laku noc narode Share this post Link to post Share on other sites