Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kad si ovo prijatelje odigrao, ja nisam imao pristup live jer mi je soba bila puna, a onda ne mogu da petljam po mojim racunima, ali kvota je bila vise nego odlicna ako je i na poluvremenu bila 9, a ovi saznali da su fulja :nije:

Misliš da Detroit prolazi danas Tampu?

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ma koji Detroit igrao si na Timosuaru to si stavio na listic ovde :nije:

Mislio sam odigrat dubl danas na Detroit Redwingse povezano sa sutrašnjim AHL parom Portland - Springfield na Portland u Expektu

Edited by c4nton4
Posted

Mislio sam odigrat dubl danas na Detroit Redwingse povezano sa sutrašnjim AHL parom Portland - Springfield na Portland u Expektu

Videcu kasnije , slazem sa Detroitom, tu bi oko 50 ulozio, ali idem sad nesto da cirkam ceka me pice docu kasnije :nije:

Posted

Odlogirao sam se da pogledam utakmicu do kraja pa nisam vidio tvoj post.

Evo što sam ja igrao na live kad sam vidio Dinamovu igru:

post-4291-1261081088_thumb.jpg

Bravo majstore! :nije:

..jebeš dinamo kad je lovica u đepu!! :uredu:

Posted

Videcu kasnije , slazem sa Detroitom, tu bi oko 50 ulozio, ali idem sad nesto da cirkam ceka me pice docu kasnije :uredu:

Uživaj :nije:
Posted

pridružujem se molbi

pratio do 2:2 i peti do 14:6 al sam morao hitno nešt uradit

pa sam u magli :nije:

Pozzz....

Molim konačni rezultat odbojkarske utakmice izmedju Budvanske rivijere i Inssbrucka!! Hvala.....

Budvanska Rivijera Budva - Hypo Tirol Innsbruck 3:2 (25:23, 20:25, 25:23, 21:25, 15:8)

Molim da mi neko kaze dobitan double za nocas.

Posted (edited)

Posted Image

Najverovatnije cu pasti na onaj Under 209.5 na Bullse, al nema veze, naviko sam se ovih dana na to.

Edited by Bunka
Posted

Posted Image

Najverovatnije cu pasti na onaj Under 209.5 na Bullse, al nema veze, naviko sam se ovih dana na to.

ne znam taj under na Bulse, ali taj under sa Kojotima mi je sumnjiv :nije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...