c4nton4 20 Posted December 19, 2009 Cantona, koji ti je to susret Portland Pirates - Springfield Falcons? Sta je i u kojoj je ligi?To je sinkronizirano plivanje tansvestita.Zezam se To je AHL, liga ispod NHLa.Svaki klub iz NHLa ima svoj povezani klub u toj ligi Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted December 19, 2009 Gde ides ka Karaburmi, ili Zemunu Ma, jok, iz centra kući u Lazaricu! P.S. Istina, autobus kojim sam se nakad vozao (ne tako često) po Kruševcu nosi broj 16! Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted December 19, 2009 to ti je AHL iliti američki hokej Hvala puno! Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted December 19, 2009 To je sinkronizirano plivanje tansvestita. Zezam se To je AHL, liga ispod NHLa.Svaki klub iz NHLa ima svoj povezani klub u toj ligi Hvala i tebi! :-) Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted December 19, 2009 kakva tekma bešiktaš-bursaspor,gosti na poluvremenu vode 1:0 pa bešiktaš preokrene na 2:1 i taman kad se činilo da je to to gosti opet na 2:3.u najmanju ruku sumnjivo Ja gledao! Ponekad je ličilo na vaterpolo! Bursa, strašna ekipa, mada mi nimalo nije odgovarala ova njihova pobeda, a posebno ne ona tri pogotka... Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2009 Hvala i tebi! :-) Taj par 99% prolazi.Na njemu sam slagao ticket Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 19, 2009 Taj par 99% prolazi.Na njemu sam slagao ticket KAd pocinje da puknem jednu stotku na to Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2009 KAd pocinje da puknem jednu stotku na to Počelo u 01.00.Vode 1:0 Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2009 Imam Portland, Devilse, Sabrese i Manitoba Moose.11€ bi mi trebalo donijet 128+ Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 19, 2009 Počelo u 01.00.Vode 1:0 e do mojega, imam utisak da to dolazi, zato sam i hteo da odigram Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2009 e do mojega, imam utisak da to dolazi, zato sam i hteo da odigram Nadam se da nije jedna od onih večeri kad slaba momčad iznenadi.Očekujem rezultat 4-1 FT Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2009 I naravno, Buffalo primi gol od Leafsa Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 19, 2009 .......vidim stara ekipa na okupu .......pozdrav vam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/49wine.gif i sretno .......ja odoh spat Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 19, 2009 .......vidim stara ekipa na okupu .......pozdrav vam i sretno .......ja odoh spat http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/49wine.gif Laku Noć http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites