Jump to content

Recommended Posts

Posted

kakva tekma bešiktaš-bursaspor,gosti na poluvremenu vode 1:0 pa bešiktaš preokrene na 2:1 i taman kad se činilo da je to to gosti opet na 2:3.u najmanju ruku sumnjivo

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kakva tekma bešiktaš-bursaspor,gosti na poluvremenu vode 1:0 pa bešiktaš preokrene na 2:1 i taman kad se činilo da je to to gosti opet na 2:3.u najmanju ruku sumnjivo

sta mislis jel namesteno? :nije:

Posted

e ljudi kladi li se iko na online u merdian kladi?...sta je ovo dobio nekakav mali bonus nikako da mi listic prodje,negdje koci,ako neko zna kako to kod njih ide da mi pomogne....bwin majka :nije:

Posted

Srecno sa tim tiketima, ali nazalost to niko ne gleda. Ja imam 3/3 pogodjena tiketa tamo,i celih 35 view-a, od kojih su pola moji :nije:

Gle,svaka čast na pogođenim tiketima, ali većina ljudi najviše vjeruje sebi.

Ja osobno, rijetko igram ono što drugi predlože. Jedino ukoliko se njihovo mišljenje poklopi s mojim - onda je taj par na listiću.

Ukoliko moram birati između svojeg i nečijeg tuđeg para - konačni odgovor je moj par.

Neka se nitko ne uvrijedi na ovaj komentar.

Tu sam već duuugo vremena i puno puta sam postavljao prijedloge i analize , dosta toga sam pogađao, normalno bilo je i serija promašivanja ali... nikad nisam imao dojam da je na "mojim" parovima netko zgrnuo hrpu para.

A, da budem iskren, moglo se dosta zaraditi. I ja sam mogao imati puno više love od kladare nego što sam do sada zaradio ali takav je život.

Ponekad se osveti razmišljanje - ajde da dodam još jedan par, ponekad uleti koš u zadnjoj sekundi, gol u zadnjoj minuti...

No, uvijek sam pokušavao dati prijedloge za koje sam vjerovao da prolaze.

Sretno svima koji postavljaju prijedloge na forum i bilo bi idealno da se piše više analiza.

Moj je prijedlog da se ponovno pokuša pokrenuti natjecanje u analizama ( koje je nekada bilo atraktivno ) gdje je bilo izvrsnih analiza i odličnih ljudi koji su pisali te analize.

Evo nekih koji su mi ostali u sjećanju ( neka se ostali ne uvrijede ) : Gandalf, Tvicenti, Tuto, Littlepimp , VesnaSK, Dwiz, Eagle 1313, Baptista, statističar, RayBan, eKICh ...

Za neke starosjedioce, uskoro će biti 4 godine na forumu.

http://www.bet-club.com/forum/index.php?ac...&filter=ALL

Posted

Gle,svaka čast na pogođenim tiketima, ali većina ljudi najviše vjeruje sebi.

Ja osobno, rijetko igram ono što drugi predlože. Jedino ukoliko se njihovo mišljenje poklopi s mojim - onda je taj par na listiću.

Ukoliko moram birati između svojeg i nečijeg tuđeg para - konačni odgovor je moj par.

Neka se nitko ne uvrijedi na ovaj komentar.

...

Slažem se :nije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...