Hordaš 1 Posted December 20, 2009 ma samo derite kladionice! Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 ma samo derite kladionice! Mogu da prodjem pored kladionice pa da se derem Stake 11/10 Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 Cantona par postavljen u 1 na 1 Stavio sam da bude kao i tvoj tacno u 22.00 Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 20, 2009 Cantona par postavljen u 1 na 1 Stavio sam da bude kao i tvoj tacno u 22.00 Sretno http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 20, 2009 A ja odigrao na Cibonu i ja isto........bit će gusto do samog kraja Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted December 20, 2009 Dobra večer. Ovdi u kafani se priča samo o kocki, tjerate poštene ljude, domaćice, penzionere. Jeste li gledali Ples sa zvijezdama?; Jeste li vidili kako je Franjo Lasić ostarija?; Šta ima nova u bankarskome sektoru i kod Obame?; Jebali vas Detroit i atletiko. Share this post Link to post Share on other sites
plavi_ 3 Posted December 20, 2009 Ajde da poslusamo Ivu, evo jedna aktuelna tema. Zasto je Berluskoni povredjen? Vidite u prilozenom Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 20, 2009 (edited) ........bit će gusto do samog kraja ipak Cibona.......na kraju i 15 razlike 87:72 Edited December 20, 2009 by orijent Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted December 20, 2009 Bilo je u novine, čovjeku su u Splitu provaljivali u radnju i stavio je sliku: "Ovaj objekt čuva Chuck Norris." I više mu nisu provaljivali. Šta je najluđe, to je došlo do ovoga u Ameriku i sad se time hvali, stavlja po internetu za primjer. Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 Ajde da poslusamo Ivu, evo jedna aktuelna tema. Zasto je Berluskoni povredjen? Vidite u prilozenom http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 20, 2009 Skinem Valladolin 2.20, Villareal 1.60, Salzburg 1.50, Cibonu masni hendi i Sienu hendi i nađe se Chelsea... Da bi potom odigra popravni Cibonu masni hendi, Sienu hendi, Salzburg, čeka bi Lyona i Partizana i nađe se Jug koji za ne falit dobije u produžetku... Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 20, 2009 Bilo je u novine, čovjeku su u Splitu provaljivali u radnju i stavio je sliku: "Ovaj objekt čuva Chuck Norris." I više mu nisu provaljivali. Šta je najluđe, to je došlo do ovoga u Ameriku i sad se time hvali, stavlja po internetu za primjer. Sjećan se toga, to je bila jedna pekara Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 20, 2009 (edited) Samo Chuck Norris moze dobiti pare na kladjenju a da ne uplati tiket. Edited December 20, 2009 by Bunka Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted December 20, 2009 Ja bi poslao Berlusconija, Obamu i ženu mu u pekaru. Njih dva neka mišaju tjesto a ona neka prodaje. Na Poljudu ima grafit: "Kupujte krafne kod Mate" Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 20, 2009 Bilo je u novine, čovjeku su u Splitu provaljivali u radnju i stavio je sliku: "Ovaj objekt čuva Chuck Norris." I više mu nisu provaljivali. Šta je najluđe, to je došlo do ovoga u Ameriku i sad se time hvali, stavlja po internetu za primjer. Chuck Norris moze izbrisati Recycle Bin, i jedino Chuck moze napraviti Sneska od kise. Share this post Link to post Share on other sites