Goran1 7 Posted December 20, 2009 Jedan info iz današnjih novina: Cibosi uskoro stupaju u štrajk. Ne zna se točno da li danas navećer, sutra ili početkom iduće godine ali ukoliko ne dobe zaostale plaće, definitivno stupaju u štrajk. Prema 24 sata, današnja utakmica protiv Cedevite bi mogla biti posljednja u ovom sastavu. Nezadovoljstvo je ogromno, frustracije su se nagomilale i igrači jedini izlaz vide u štrajku. Pitanje s kakvim motivom će većeras odigrati u Podsusedu. Ja idem na tu tekmu pa ću se javiti kako je bilo. Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 20, 2009 Moj tip za danas : (AHL) Bridgeport Sound Tigers - Springfield Falcons 1 @ 1.80 (Expekt) Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 20, 2009 Jedan info iz današnjih novina: Cibosi uskoro stupaju u štrajk. Ne zna se točno da li danas navećer, sutra ili početkom iduće godine ali ukoliko ne dobe zaostale plaće, definitivno stupaju u štrajk. Prema 24 sata, današnja utakmica protiv Cedevite bi mogla biti posljednja u ovom sastavu. Nezadovoljstvo je ogromno, frustracije su se nagomilale i igrači jedini izlaz vide u štrajku. Pitanje s kakvim motivom će većeras odigrati u Podsusedu. Ja idem na tu tekmu pa ću se javiti kako je bilo. A ja odigrao na Cibonu Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 20, 2009 A ja odigrao na Cibonu Lijepo ih zamoli i vratit će ti ulog Share this post Link to post Share on other sites
plavi_ 3 Posted December 20, 2009 Drugari jedno pitanje. Kako se iskoristava ovaj bonus na expektu sa takmicenja? Da li mora da se stavi celokupna suma 5x na kvotu 1.5 ili ili moze to nekako drugacije? Razumem se u ovo kao Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 20, 2009 http://www.index.hr/sport/clanak/bizarnost...eta/466092.aspx Share this post Link to post Share on other sites
plavi_ 3 Posted December 20, 2009 Moj tip dana PAOK kosarka 2 ako neko mozda hoce da isprati...pozz78:80 Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 (edited) Drugari jedno pitanje. Kako se iskoristava ovaj bonus na expektu sa takmicenja? Da li mora da se stavi celokupna suma 5x na kvotu 1.5 ili ili moze to nekako drugacije? Razumem se u ovo kao Ako ti je bonus na primer 50 evra, moras da imas ukupan zbir oplklada bar 250 evra na kvoti vecoj od 1.5 ili jednakoj Edited December 20, 2009 by Bane Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 20, 2009 Ako ti je bonus na primer 50 evra, moras da imas ukupan zbir oplklada bar 250 evra na kvoti vecoj od 1.5 ili jednakoj To se riješi u 24 sata Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 To se riješi u 24 sata Resi se , ako ti brzo vracaju lovu natrag, ak ne, onda duze Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 20, 2009 Resi se , ako ti brzo vracaju lovu natrag, ak ne, onda duze Jel se igra danas šta na hokej? Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 (edited) Jel se igra danas šta na hokej? igrao sam neki kombo tiketic, 2 fudbala+NHL, i cekam Detrot +0.5 1 trecinu . Ali necu to prepustiti slucaju tako da cu odbraniti, jer danas mi se ne gubi niti 1 evro. Igrao bih jos za neki skromniji ulog Chikago - Detroit(+0.5) 2@2.05 regular time Edited December 20, 2009 by Bane Share this post Link to post Share on other sites
plavi_ 3 Posted December 20, 2009 Hvala Bane i Cantona Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 20, 2009 Hvala Bane i Cantona Nema na cemu, pitaj ako ti jos nije sta jasno Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 20, 2009 igrao sam neki kombo tiketic, 2 fudbala+NHL, i cekam Detrot +0.5 1 trecinu . Ali necu to prepustiti slucaju tako da cu odbraniti, jer danas mi se ne gubi niti 1 evro. Igrao bih jos za neki skromniji ulog Chikago - Detroit(+0.5) 2@2.05 regular time http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Ja ću preskočit Hawkse i Detroit.Najsigurniji mi je par danas Bridgeport u AHLu, složio sam neki tripl, a najvjerovatnije ću ga ubacit s još nečim u dubl prije neg krenu igrat tamo negdje oko deset sati Hvala Bane i Cantona http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites