Kova 0 Posted June 4, 2006 Igrano: Hingis, Nadal, Engleska, Dallas - Columbus 1x Koef. 1.55. Na Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 4, 2006 Eto dok sam pisao bila je 88 min kada je pao drugi gol . Konačni rez je ipak 1-2 u 90 min zabio Dallas koji je radio presing, ali eto loša obrana umjesto 1:0 ili bar 1:1 koji nam je bio potreban došlo do 2 ili x2 .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 4, 2006 svatko tko imalo čita forum će sku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 4, 2006 Ja znam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif ... Al ću šutjeti. Divim mu se na točnosti njegovih tipova koje su mi već jednom donijele dosta veliki dobitak :P . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 4, 2006 Pa nije bitno čak ni da znate, bitno je da tu osobu ne GNJAVITE ! TO je najva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 4, 2006 Meni je samo va Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 4, 2006 Ovako ljudi, ja ću vas obaviještavati kada do Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted June 5, 2006 A zakaj ne pokrenete svoj royal, plaćamo da čitamo, tip objavljuje tipove, a mi se kladimo koliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 5, 2006 A zakaj ne pokrenete svoj royal, plaćamo da čitamo, tip objavljuje tipove, a mi se kladimo koliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted June 5, 2006 Znam, i bit će moj tipster-site do jeseni, samo dok se riješim trenutnih projekata ;) A dotad vas sve pratim, pa ću vidjeti tko će mi biti u ekipi snova http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 5, 2006 eagle, kasno pališ Kova joj to već predlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted June 5, 2006 Kova, to još uvijek mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 5, 2006 Vesnić, ak se ja kladim, onda to nije ok, naime ja sam mena Quote Share this post Link to post Share on other sites