Vesna_SK 0 Posted June 5, 2006 Eno ti na mailu moja svibanjska lista. Uzmi u obzir da ja imam 0 minuta slobodnog vremena dnevno, ne namjeravam pisati nikakve analize niti se brinuti o ljudima, ulozima, postocima... Ja samo mogu dati tip dana i nek se kladi tko hoće... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 7, 2006 Evo da obavijestim, da nakon par padova, smo opet u plusu, i javit ću se ljudima kada je vrijeme za izlazak i sl. Dakle svatko koga zanima njegov dio, javit ću, no morate znat da mi uzimamo dio, na kraju, dakle dan kada idete van, pa cifra koju ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 8, 2006 Kova javi mi banku na sms Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 8, 2006 1.5 puta veća od one koju si ulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 9, 2006 Eto svima obavijest: Banka je trenutno svima veća za 2.5 puta ! I sada krečemo kako treba, jer je iznos banke dovoljan za veća postignuća ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 9, 2006 Izmjena pravila igre će biti nakon prvih 15 dana ! A ovo su nova pravila ! Minimum koliko vaš novac ajmo reči mora biti u igri je 10 dana .. Nakon tih 10 mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 9, 2006 Danas je još banka otišla u plus, te sada iznos svačije banke iznosi 2.95 puta više nego što je ulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted June 10, 2006 Danas je još banka otišla u plus, te sada iznos svačije banke iznosi 2.95 puta više nego što je ulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 10, 2006 Ma GUINNESS ne brini, evo ja sutra jos povecavam banku za odredjeni iznos ! Zna se kada je netko usao i koji je njegov udio, taj dio prepustite meni http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted June 14, 2006 Kakvo je sad stanje ako smijem znat...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 14, 2006 Iskreno imamo malih problema, nisu oko novaca .. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Jučer smo pogodili listić, pravo stanje ne znam, no kako da ti objasnim radi se o mom tipseru, u bolnici je http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Ne bi sada u detalje, no nadam se da će se stanje srediti ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 14, 2006 NJega neka nesreća prati od kada igra sa mojim novcima http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 15, 2006 Ovako molim Vas za strpljenje, jer eto ne znam ni stanje ni ništa jer je mobitel dotičnoj osobi isključen .. No ovo je za sada prijedlog dok se ne čujem s tom osobom i ne dogovorim, ja bi preuzeo bih ovaj fond u svoje ruke.. No onda bi u biti maknuo ulog sastrane koji ste dali, a sa dobitkom bi probao u par navrata postići nešto više, ako mi ne bi išlo, isplatio bi svima što je njihovo i to je to.. Ako krene, onda bi jednostavno nastavio dalje sa fondom kako treba.. Samo bi napravio tablice po svom sustavu, a ne njegovom, dakle bilo bi par promjena ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 15, 2006 A kaj nije bolje da pričekamo par dana... i da se sve nastavio kak je bilo? Ipak... znam da se tebi malo više puta dogodi sa se zezneš nego njemu... Al ako si jako siguran u svoje sposobnosti slobodno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 15, 2006 Pa ne moram biti siguran u svoje sposobnosti, kao što rekoh, vratilo bi vam se ulog + 15% ili tako nešto .. To bi odmah maknuo sastrane i to je to. A za tvoj info, imam niz od 8 točnih sada .. A dokaz ti je i moj account na GB, sa 5 E na: 60 E, s time da danas mo Quote Share this post Link to post Share on other sites