ivemali 2 Posted December 27, 2009 Nema, evo meni treba 30 pa nikako skupit. Treba biti redovan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 27, 2009 Ja nisam punoljetan pa nisam glasao.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted December 27, 2009 Ja nisam punoljetan pa nisam glasao.... A je kad okreneš svoji 41 godinu naopako to ispadne samo 14 godina! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted December 27, 2009 To ti je tako, odrasli glasuju a maleni fasuju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 27, 2009 Zig zag Medveščak... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 27, 2009 A je kad okreneš svoji 41 godinu naopako to ispadne samo 14 godina! Ti si kao i moja žena... uvijek mi doda koju godinu. A ja još nisam došao niti do 40. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted December 27, 2009 Ti si kao i moja žena... uvijek mi doda koju godinu. A ja još nisam došao niti do 40. A vidiš bio sam jako blizu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 27, 2009 Ti si kao i moja žena... uvijek mi doda koju godinu. A ja još nisam došao niti do 40. Sigurno imaš 33!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 27, 2009 Zig zag Medveščak... Ne zovi vraga..mogli bi lako oni sad popit 3 komada u 3 minute!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2009 Zašto svi misle da meni trebaju postovi??!! Ja svoju kvotu uvijek uredno ispunim natjeco se ili ne!! Nisam na tebe mislio, nego na malog Ivu , a i sa njim sa se salio :yahoo: Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted December 27, 2009 Nisam na tebe mislio, nego na malog Ivu , a i sa njim sa se salio :tzare:Meni bi moglo usfaliti puno jako puno postova ako slučajno nekaj osvojim! hahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2009 Meni bi moglo usfaliti puno jako puno postova ako slučajno nekaj osvojim! hahahaha Pozajmim ti ja, ja imam na izvoz.... Ali sve ima svoju cenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted December 27, 2009 Sta je nema se postova, a? Svakog mjeseca se na kraju broj postova drastično povećava Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 27, 2009 Pa vjerojatno što naši navijači ne poznaju ovakvo navijanje i pjesmu,da je bilo bakljada i tučnjava vjerojatno bi bilo i komentara.. ajde reci da nije impresivno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted December 27, 2009 Meni bi moglo usfaliti puno jako puno postova ako slučajno nekaj osvojim! hahahaha isti sam i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites