Jump to content

Recommended Posts

Posted

:tzare::tzare:

Edit : Ako hoces da ti dam Everest-Facebook Freeroll pass?

Ma počeli mi svi turniri, ako imaš neki turnir šta još nije počea...već je 22:00

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam za vas, ali najbolji sat tjedno je trenutno na MTV - South Park! :tzare:

Producentima i scenaritima tog edukativno-obiteljsko-zabavno-aktualne-humoristične crtića :tzare:

Posted

Nakon što je gradonačelnik Splita Željko Kerum prije dva dana izjavio kako će grad Split vrlo vjerovatno prodati većinski paket dionica splitskog Hajduka već se pojavio i potencijalni kupac.

Radi se o Lucianu Benettonu koji je spreman uložiti novac u splitski klub. Sam Kerum je najavio da bi najradije u Hajduku vidio domaćeg investitora, ali je izgleda Benetton najzainteresovaniji.

Grad Split bi u svom posjedu zadržao oko 25 posto dionica kluba, a većeinski vlasnik kluba bi tako postao Jako Andabak. Hajduk vrijedi 268 miliona kuna, a u vlasništvu grada Splita trenutno je 140 miliona kuna.

ne,andabak se povlaći,beneton uzima sve.........gradu splitu 25% ostalo talijanima(kaj bu onda torcida)samo plakanje

Posted (edited)

kakvi grozni rezultati u NBA ovih dana, izgleda da praznici favoritima uzimaju danak..ali cjenim da veceras ide ovo!

Miami Heat - Indiana Pacers

: over 194.5

bet-at-home

Edited by perolozac
Posted

kakvi grozni rezultati u NBA ovih dana, izgleda da praznici favoritima uzimaju danak..ali cjenim da veceras ide ovo!

Miami Heat - Indiana Pacers

: over 194.5

bet-at-home

Meni noćas treba Cleveland za 550 Kn i San Antonio za 250 Kn. :tzare:

Od ostalih parova imam par igrača over ali za manju lovu.

Posted

NE smijte se...ajde nek mi netko pomogne pronać (ako ima na netu)..snimku kad je Škare u saboru lupala štiklom po stolu... ;-)