janko1991 2 Posted December 27, 2009 MOJ AFFILATE KOD ZA HIGH PULS; KCCRWP sve što trebate je otvorit račun na high puls pokeru i upisat moj affilate kod,jer čemo dobit i ja i ti 50 dolara u obliku bonusa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
huso589 0 Posted December 27, 2009 jel se da isplatit i koju su uvjeti ako se da Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 27, 2009 Sumljivo mi je ...Da upisemo tvoj refferal code i da ni daju 50$,hmmm..Mozda treba da uplatimo nesto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 27, 2009 Sumljivo mi je ...Da upisemo tvoj refferal code i da ni daju 50$,hmmm..Mozda treba da uplatimo nesto? Garant treba da uplatis, a ako i stvarno daju tek tako 50 dolara onda sumnjam da isplata ide tako lako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 27, 2009 Garant treba da uplatis, a ako i stvarno daju tek tako 50 dolara onda sumnjam da isplata ide tako lako. Vidio sam na neku drugu stranu ovakvu promociju al trebalo da se uplati...tako da sigurno i ovdje treba http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
astra 0 Posted December 27, 2009 (edited) Edited December 27, 2009 by astra Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 27, 2009 jel se da isplatit i koju su uvjeti ako se da ovo je sad tek otvorena poker soba.još nije moguče isplatit ni uplatit novac.važno im je da se skupišto više igrača,a igranje za prave novce otvara se u 4 mjesecu.ovih 50 dolara šta sam naveo moči če se isplatit nakon prve uplate.ako vam nešto nije jasno samo pitajte Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 27, 2009 ovo je sad tek otvorena poker soba.još nije moguče isplatit ni uplatit novac.važno im je da se skupišto više igrača,a igranje za prave novce otvara se u 4 mjesecu.ovih 50 dolara šta sam naveo moči če se isplatit nakon prve uplate.ako vam nešto nije jasno samo pitajte a imate i freerollove svakih 15 minuta sa oko 30-50 igrača.to što sad osvojite to postaju pravi dolari u 4 mjesecu.probajte isplati se,ja več imam 173 dolara a počeo sam igrat prije dva tjedna Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted December 27, 2009 ako su bonus dolari morat češ ih počistit kasnije Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 27, 2009 ako su bonus dolari morat češ ih počistit kasnije ovi freerollovi to se NE isplačuje u obliku bonusa.več sam reko,oni postaju pravi u 4 mjesecu a ovaj affilate program tih 50 dolara JE u obliku bonusa.znači:sad skupiš na freerollovima pare i sa tim parama si oslobađaš bonus Quote Share this post Link to post Share on other sites
abruzi 0 Posted December 27, 2009 Kad dobijem tih 50$-----------????'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 27, 2009 (edited) Kad dobijem tih 50$-----------????'' 3-4 dana ali napomena još se ne igra za pravu lovu nego osvojeni novac na freerollovima bit če upotrebljivi tek u 4 mjesecu.ovo tek sad probavaju poker sobu.vrlo je jednostavna i dobra grafika Edited December 27, 2009 by janko1991 Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted December 27, 2009 ovi freerollovi to se NE isplačuje u obliku bonusa.več sam reko,oni postaju pravi u 4 mjesecu a ovaj affilate program tih 50 dolara JE u obliku bonusa.znači:sad skupiš na freerollovima pare i sa tim parama si oslobađaš bonus Ubacio sam tvoj kod,a ubacili su mi drugi kod.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 27, 2009 Ubacio sam tvoj kod,a ubacili su mi drugi kod.. ideš na account and settings tamo upišeš moj kod i klikneš submit a ovaj kod koji si ti dobio to šalješ drugim igračima Quote Share this post Link to post Share on other sites
abruzi 0 Posted December 27, 2009 Meni to nesto dugo instalira neki Microsoft Direct Quote Share this post Link to post Share on other sites