m&m 2 Posted December 29, 2009 Postavljeni su parovi Ekspert Tipstera Ivana Katalinića na Unibet challenge za dva (2) kola , utorak - 29.12. i srijedu, 30.12. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gifza večeras .. ajajaj http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 29, 2009 Dobro jutro. 93:104 Ma gleda sam dio utakmice, u 1. poluvremenu malo natezanja, al su vodili 10-ak razlike, ali u 2. pol. kad su počele pljuštat osobne trener Portlanda mora uvodit dicu, ajme Phily samo serije bacala i na kraju ih unakazilo...a šta se tiče Bostona u gostima do oog tjedna imali samo 1 poraz i dođu u pon u L.A vs Clippersa i vode 10 sek do kraja 90-87 i izgube 92-90...sutradan dođu u Oaklanad Wariorsima koji su JEDINA momčad koju nisu dobili u gostima u ligi otkad su Pierce, Garnet i Allen skupa.I vode u 1. poluvremenu 15ak raz i na kraju izgube 103-99...a dobro se sjećam lani kad je Boston bia doslovno nezaustavljiv i baš u ovo vrijeme imali su turneju po Zapadu di su gubili u ovim selendra gradovima, a kvote na njih bile 1.20 - 1.4 Izgleda da se u NBA za Božić svakom pokloni pobjeda, ali u ovom slučaju jadni Netsi su izvisili Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 29, 2009 Ma nabijem ja i Katalinića i engleze,oni uvijek izmišljaju toplu vodu i najviše utakmica moraju odigrati između Božića i Nove godine... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted December 29, 2009 Samo je jedan JANNE AHONEN!!! :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted December 29, 2009 Ma nabijem ja i Katalinića i engleze,oni uvijek izmišljaju toplu vodu i najviše utakmica moraju odigrati između Božića i Nove godine... To ti je namjerno... šalim se..prepiši njegovo...i držiš isti razmak u odnosu na njega kako god okreneš... ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted December 29, 2009 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 29, 2009 Pozdrav svima! Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 29, 2009 To ti je namjerno... šalim se..prepiši njegovo...i držiš isti razmak u odnosu na njega kako god okreneš... ;-) ma da jedino sam dao L'poolu još jenu šansu,ostalo sve ko i on!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted December 29, 2009 Evo jedno off topic pitanje - koji program(pretpostavljam adobe photoshop) i koja verzija programa mi je najjednostavnija za baratat(samo mi treba opcija povećanja i smanjivanja slika)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 29, 2009 (edited) Opaaaaa... Medveščak dobio 1. trćinu. U B2H natjecanju sam minimalno na 3. mjestu. Edited December 29, 2009 by Goran1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 29, 2009 Evo jedno off topic pitanje - koji program(pretpostavljam adobe photoshop) i koja verzija programa mi je najjednostavnija za baratat(samo mi treba opcija povećanja i smanjivanja slika)? IrfanView. Zaboravi Photoshop ako se tim alatom nisi nikada koristio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted December 29, 2009 pozdrav ekipa..evo i mene malo nazad ..usput da vam čestitam blagdane,sve najbolje Bet-club-ovcima Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 29, 2009 Pozdrav eki8pa!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 29, 2009 Što me Katalinić naguzi, nisam stigao postaviti parove, zar nisu trebali biti postavljeni parovi 12 sati prije odigravanj?? Quote Share this post Link to post Share on other sites