Jump to content

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Jesi izabro od NHLa što?Ovaj tvoj novi avatar udara u bulju, past ću sa stolice :tzare:

E nisam izbrao, inace bih ostavio... Gledao sam onaj tvoj tripl, po meni tu najsigurniji Flamesi, ovi bi trebali dobiti, ali moguce i drugaciji ishodi. Odigram to verovatno u hendiju za nekih 5, 10 evra. A sad cu da vidim koji su mi singlovi za nocas. Inace 10bet mi je limitirao uplate na oko 163 evra na uplate u NHL-u, ne znam samo iz kojih razloga je to ucinio :tzare:

Posted (edited)

E nisam izbrao, inace bih ostavio... Gledao sam onaj tvoj tripl, po meni tu najsigurniji Flamesi, ovi bi trebali dobiti, ali moguce i drugaciji ishodi. Odigram to verovatno u hendiju za nekih 5, 10 evra. A sad cu da vidim koji su mi singlovi za nocas. Inace 10bet mi je limitirao uplate na oko 163 evra na uplate u NHL-u, ne znam samo iz kojih razloga je to ucinio :tzare:

Koje njesra :tzare:

Edited by c4nton4
Posted

Diži lovu i bježi od tamo!! :tzare:

Posted

Tuto daj kakve prijedloge za hokey!!

Ima 10-ak parova hokeya za večeras, daj izaberi nešto, al bez onih zbroj golova u 1 tr. i sl.

To nema u bah!

Još je rano.

Pinnacle nije izbacio sve parove, a to je ozbiljna kladionica.

Evo nekolio prijedloga pa biraj (incl. OT - Pinnacle):

23:05 - Florida Panthers - Montreal Canadiens - under 5.5 - 1.800

01:05 - Columbus Blue Jackets - Nashville Predators - Nashville Predators +1.5 - 1.347

01:05 - Detroit Red Wings - Colorado Avalanche - under 5.5 - 1.758

01:05 - Ottawa Senators - New York Islanders - New York Islanders +1.5 - 1.429

01:05 - Phoenix Coyotes - San José Sharks - San Jose Sharks +1.5 - 1.334

01:05 - St Louis Blues - Vancouver Canucks - St. Louis Blues +1.5 - 1.403

03:05 - Calgary Flames - Edmonton Oilers - Edmonton Oilers +1.5 - 1.633

Sretno,.

Posted

Ajmo kladioničar!!

..došo moi jedan frend bio pa smo malo PES razvaljivali!! :tzare:

Shebali su nešto s ovim novim PESovima, svaki drugi gol s centra uđe i igrači se muvaju ko da su mentalno uskraćeni..

Posted

Shebali su nešto s ovim novim PESovima, svaki drugi gol s centra uđe i igrači se muvaju ko da su mentalno uskraćeni..

Ha, a nije to problem samo sa desetkom, bilo je to i u osmici i u devetci. 50-50% ti je za gol sa centra ako ne pogresis ti negde. Igraci u odbrani se naprosto sklanjaju i ne mogu stici ni faul da napravim... njesra :tzare:

Posted

Ma da i kad se igra na top player protiv compa,ako ne igras sa barcom ili realom nemaš šta tražiti!! :tzare:

Posted

Ha, a nije to problem samo sa desetkom, bilo je to i u osmici i u devetci. 50-50% ti je za gol sa centra ako ne pogresis ti negde. Igraci u odbrani se naprosto sklanjaju i ne mogu stici ni faul da napravim... njesra :tzare:

Istina.Ja inače izgasim ofsajd zamku i postavim ih da u formaciji ostanu nazad kad igram s ekipom koja bira samo Barcu i sl..