c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Ma sada će Katalinić zbog mene inervenisati , da se meni isplati preko reda!!Žene i djeca imaju prednost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 31, 2009 Jesi izabro od NHLa što?Ovaj tvoj novi avatar udara u bulju, past ću sa stolice E nisam izbrao, inace bih ostavio... Gledao sam onaj tvoj tripl, po meni tu najsigurniji Flamesi, ovi bi trebali dobiti, ali moguce i drugaciji ishodi. Odigram to verovatno u hendiju za nekih 5, 10 evra. A sad cu da vidim koji su mi singlovi za nocas. Inace 10bet mi je limitirao uplate na oko 163 evra na uplate u NHL-u, ne znam samo iz kojih razloga je to ucinio Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 31, 2009 (edited) E nisam izbrao, inace bih ostavio... Gledao sam onaj tvoj tripl, po meni tu najsigurniji Flamesi, ovi bi trebali dobiti, ali moguce i drugaciji ishodi. Odigram to verovatno u hendiju za nekih 5, 10 evra. A sad cu da vidim koji su mi singlovi za nocas. Inace 10bet mi je limitirao uplate na oko 163 evra na uplate u NHL-u, ne znam samo iz kojih razloga je to ucinio Koje njesra Edited December 31, 2009 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 31, 2009 Ajmo kladioničar!! ..došo moi jedan frend bio pa smo malo PES razvaljivali!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 31, 2009 E nisam izbrao, inace bih ostavio... Gledao sam onaj tvoj tripl, po meni tu najsigurniji Flamesi, ovi bi trebali dobiti, ali moguce i drugaciji ishodi. Odigram to verovatno u hendiju za nekih 5, 10 evra. A sad cu da vidim koji su mi singlovi za nocas. Inace 10bet mi je limitirao uplate na oko 163 evra na uplate u NHL-u, ne znam samo iz kojih razloga je to ucinio Diži lovu i bježi od tamo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 31, 2009 Tuto daj kakve prijedloge za hokey!! Ima 10-ak parova hokeya za večeras, daj izaberi nešto, al bez onih zbroj golova u 1 tr. i sl. To nema u bah! Još je rano. Pinnacle nije izbacio sve parove, a to je ozbiljna kladionica. Evo nekolio prijedloga pa biraj (incl. OT - Pinnacle): 23:05 - Florida Panthers - Montreal Canadiens - under 5.5 - 1.800 01:05 - Columbus Blue Jackets - Nashville Predators - Nashville Predators +1.5 - 1.347 01:05 - Detroit Red Wings - Colorado Avalanche - under 5.5 - 1.758 01:05 - Ottawa Senators - New York Islanders - New York Islanders +1.5 - 1.429 01:05 - Phoenix Coyotes - San José Sharks - San Jose Sharks +1.5 - 1.334 01:05 - St Louis Blues - Vancouver Canucks - St. Louis Blues +1.5 - 1.403 03:05 - Calgary Flames - Edmonton Oilers - Edmonton Oilers +1.5 - 1.633 Sretno,. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 31, 2009 Ajmo kladioničar!! ..došo moi jedan frend bio pa smo malo PES razvaljivali!! Mozemo li da igramo online pes10, ako ja imam crekovanu verziju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 31, 2009 Diži lovu i bježi od tamo!! I razmisljam o tome... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Ajmo kladioničar!! ..došo moi jedan frend bio pa smo malo PES razvaljivali!! Shebali su nešto s ovim novim PESovima, svaki drugi gol s centra uđe i igrači se muvaju ko da su mentalno uskraćeni.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 31, 2009 Sta se to desava s postovima kladionicara? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 31, 2009 Mozemo li da igramo online pes10, ako ja imam crekovanu verziju Ne znam,znam da se mogla pes2008 igrati,za ove nemam pojma! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 31, 2009 Shebali su nešto s ovim novim PESovima, svaki drugi gol s centra uđe i igrači se muvaju ko da su mentalno uskraćeni.. Ha, a nije to problem samo sa desetkom, bilo je to i u osmici i u devetci. 50-50% ti je za gol sa centra ako ne pogresis ti negde. Igraci u odbrani se naprosto sklanjaju i ne mogu stici ni faul da napravim... njesra Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 31, 2009 Shebali su nešto s ovim novim PESovima, svaki drugi gol s centra uđe i igrači se muvaju ko da su mentalno uskraćeni.. Ma da i kad se igra na top player protiv compa,ako ne igras sa barcom ili realom nemaš šta tražiti!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 31, 2009 Sta se to desava s postovima kladionicara? Treba mu još 13 postova a on opet nestao!! ..ma njemu ne treba 90€ on to samo zbog mene radi!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Ha, a nije to problem samo sa desetkom, bilo je to i u osmici i u devetci. 50-50% ti je za gol sa centra ako ne pogresis ti negde. Igraci u odbrani se naprosto sklanjaju i ne mogu stici ni faul da napravim... njesra Istina.Ja inače izgasim ofsajd zamku i postavim ih da u formaciji ostanu nazad kad igram s ekipom koja bira samo Barcu i sl.. Quote Share this post Link to post Share on other sites