Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma da i kad se igra na top player protiv compa,ako ne igras sa barcom ili realom nemaš šta tražiti!! :tzare:

Ma komp je preloš.Top player je slab i na PS2 i na PS3, žešće mi je igrat s frendovima.

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Treba mu još 13 postova a on opet nestao!!

..ma njemu ne treba 90€ on to samo zbog mene radi!! :tzare:

Prati mu ucenjivacko pismo ako nece da postira. :tzare:

Posted

Ma komp je preloš.Top player je slab i na PS2 i na PS3, žešće mi je igrat s frendovima.

Ja sam tek prije nekki dan uzeo joystick(bivši mi se pokvario prije 3 mjeseca) i pes10 je mnogo bolje igrat sa joystickom!!

P.S. nARAvno da ej bolje igrat sa frendovima pogotov turnira do kasno u noć! :tzare::tzare:

Posted

Predebilni su golmani u PESu, primjeti se kad napadaš s krila ako ti obrana puše u leđa malkice van šesnaesterca debili automatski na trenutak krenu prema naprijed i ako probaš lobat u tom momentu gol je zajamčen

Posted

Pa možda sam žensko, mojne prerano zaključivati!!

Butrice rijetko koriste šatru pa znam da nisi žensko.Nanjušim ženu na 2500 kilometara :tzare:
Posted

Butrice rijetko koriste šatru pa znam da nisi žensko.Nanjušim ženu na 2500 kilometara :tzare:

A ima ludka koji za mene misle da sam zensko ono A na kraju nika ih malo zbunjuje :tzare: