c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Ma da i kad se igra na top player protiv compa,ako ne igras sa barcom ili realom nemaš šta tražiti!! Ma komp je preloš.Top player je slab i na PS2 i na PS3, žešće mi je igrat s frendovima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 31, 2009 Treba mu još 13 postova a on opet nestao!! ..ma njemu ne treba 90€ on to samo zbog mene radi!! Prati mu ucenjivacko pismo ako nece da postira. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Treba mu još 13 postova a on opet nestao!! ..ma njemu ne treba 90€ on to samo zbog mene radi!! Ma zaštopo mi kompJebeni FB! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Prati mu ucenjivacko pismo ako nece da postira. sPREMI SAM SE da zovem 122 poliviju!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Ma zaštopo mi komp Jebeni FB! Ja nisam na fejsu pa mamne tih problema.To ti je cache od browsera krcat Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Ma komp je preloš.Top player je slab i na PS2 i na PS3, žešće mi je igrat s frendovima. Ja sam tek prije nekki dan uzeo joystick(bivši mi se pokvario prije 3 mjeseca) i pes10 je mnogo bolje igrat sa joystickom!! P.S. nARAvno da ej bolje igrat sa frendovima pogotov turnira do kasno u noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Ja nisam na fejsu pa mamne tih problema.To ti je cache od browsera krcat Ma na bratovom sam kompu, a kod njega neka kanta! P.S. Kak ću očistit taj cache?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Ma komp je preloš.Top player je slab i na PS2 i na PS3, žešće mi je igrat s frendovima. Predebilni su golmani u PESu, primjeti se kad napadaš s krila ako ti obrana puše u leđa malkice van šesnaesterca debili automatski na trenutak krenu prema naprijed i ako probaš lobat u tom momentu gol je zajamčen Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Žene i djeca imaju prednost Pa možda sam žensko, mojne prerano zaključivati!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Ja sam odlučio da sada malo pređem na fm!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 31, 2009 Pa možda sam žensko, mojne prerano zaključivati!!Butrice rijetko koriste šatru pa znam da nisi žensko.Nanjušim ženu na 2500 kilometara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 31, 2009 Butrice rijetko koriste šatru pa znam da nisi žensko.Nanjušim ženu na 2500 kilometara A ima ludka koji za mene misle da sam zensko ono A na kraju nika ih malo zbunjuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 Butrice rijetko koriste šatru pa znam da nisi žensko.Nanjušim ženu na 2500 kilometara Ja kako me provali http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 jA sam za hokey večeras odigro florida, detroit i calgary ispod 5,5! (ovo je čisto bezveze, jer se ne pratim hokey, al mi možda deda mraz donese sreću! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted December 31, 2009 JOš 7 sati i 8 minuta do NOVE 2010. Quote Share this post Link to post Share on other sites