nathanael 0 Posted November 24, 2005 čini mi se kao da su svi zamrli poslije utorka i manchestera. i mene su zeznuli. bio sam siguran da će dobit. prije crveni pederi a ne vragovi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif - ali eto dolazi novi vikend pa mislim da napiše svako svoje. mo Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted November 25, 2005 Manchester nas je sve "zaledio", ali valjda će biti bolje. Za ovu subotu izdvojio bih par zanimljivih parova: AC Milan-Lecce ->1 Nakon onog poraza od Fiorentine Milan ne smije više gubiti bodove, a pogotovu ne kod kuće. Za mene čista pobjeda Milana. Arsenal-Blackburn ->1 Domaćini u izvrsnoj formi i mislim da ne bi trebali imati problema protiv Blackburna iako i under 2.5 dolazi u obzir. Portsmouth-Chelsea ->2 Portsmouth je vrlo slabašna momčad i Chelse ovdje ne bi trebalo imati problema. Moja prognoza rezultata 0:2 za Chelsea. Manchester City-FC Liverpool ->under 2.5 Teško je reći tko će pobijediti, ali jedno je sigurno - bit će neizvjesna utakmica u kojoj će vjerovatno gol odlučivati o pobjedniku i zato je moj prijedlog za ovu utakmicu under 2.5 Nice-Lyon ->under 2.5; 2 Ovdje će zasigurno biti malo golova i vjerujem da će Lyon na kraju uspjeti pobijediti. Moja prognoza rezultata 0:1 za Lyon. Dinamo-Slaven Belupo ->1 Svi znamo u kakvoj je formi Dinamo ove sezone i vjerujem da neće biti iznena Share this post Link to post Share on other sites