Luza 1 Posted March 11, 2010 Ma neki vtkpr, tako nešto... Ko je na kraju osvojio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
astra 0 Posted March 11, 2010 Mene je izludio isto tako taj tip. Ne bih se čudio da je i osvojio turnir, jer sam otišao spavati. Stalno je dizao na ništa i uvijek ga pogodi ?? Meni digne all na KK, ja imam AA, iteško zamisliti da mu se pojavi K. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 Ma neki vtkpr, tako nešto... Ko je na kraju osvojio? luza,di igraš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted March 11, 2010 Igrao sam jučer na zimskoj freerol seriji! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 Igrao sam jučer na zimskoj freerol seriji! di sad igraš,trenutno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted March 11, 2010 (edited) 1$ rebuy koji je počeo u 9 i 45 i upravo se registrirah na 2$ rebuy u 10 i 30... Upaltio sam još i 2$ rebuy i 0,50$ rebuy ali nije išlo! Zašto? Edited March 11, 2010 by Luza Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 1$ rebuy koji je počeo u 9 i 45 i upravo se registrirah na 2$ rebuy u 10 i 30... Upaltio sam još i 2$ rebuy i 0,50$ rebuy ali nije išlo! Zašto? na expektu? zato jer sam te vidio na poker 770,pa to su onda isti turniri ili kako,ne kužim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted March 11, 2010 nisam registriran tamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 nisam registriran tamo to je ista mreža pa možda zato,još si me izbacio s turnira s 9 10 ili tako nešto ja aq,teško da ima i tamo još jedan hgdfgf,ja sam bio dtbadboy http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted March 11, 2010 Pa nisam registriran tamo prijatelju! Vjerojatno slučajnost! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 11, 2010 Pa nisam registriran tamo prijatelju! Vjerojatno slučajnost! Vjerovatno koriste isti poker klijent kao npr. WillHill poker i Expekt poker.Pa dok on igra na Expektu, a ti na WillHillu nađete se jedan protiv drugoga jer je zajednički sustav Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 jel imaš oko 15500 na 750gp kaj je počeo u 9 i45 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 Vjerovatno koriste isti poker klijent kao npr. WillHill poker i Expekt poker.Pa dok on igra na Expektu, a ti na WillHillu nađete se jedan protiv drugoga jer je zajednički sustav jel tako,znaći moguće je to,baš me zanimalo jel moguće Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted March 11, 2010 jel imaš oko 15500 na 750gp kaj je počeo u 9 i45 Imam, da! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted March 11, 2010 Imam, da! zanimljivo je to,iz više soba igraći igraju iste turnire Quote Share this post Link to post Share on other sites