Luza 1 Posted January 21, 2012 Nisam, nisam... Tu sam trenutno 34 / 74 igrača sa 8000 čipova. Još se kartamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted March 22, 2012 Ništa od pokerskih priča, šteta . Barem će mi mostovoj dati podršku, eto prije tjedan dana osvojih turnir,između ostalog POZZ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 22, 2012 Ma svaka cast. Ja se igram na nekom sasvim drugom nivou , trenutno na 888. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted April 17, 2012 Ja se još uvijek kartam, vučem asa iz rukava, dobivam dobre karte, malo bad beat-ova,ovaj mjesec ide dobro, samo da se karma nastavi..... Naspram prošlog mjeseca ovaj je premija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 8, 2012 Kad mi vec ne ide na natjecanjima bar da se pohvalim tu. Jedna friska, yblodcro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 18, 2012 Jedna od nocas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 8, 2013 Moj najveci dobitak na pokeru dosao je preko strugalice Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 15, 2013 znači platit ćeš carinu kad dođe + PDV Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 15, 2013 Carina nije problem posto je samo 5%, PDV me ubija . Svjestan sam toga ionako ide na prodaju tako da nikako ne bi trebao biti u minusu, dapace. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 17, 2013 Svaka čast, treba imat i sreće da dobiješ kvalitetan sat. Sretno s prodajom. Ne znam gdje u ZG možeš prodat sat osim preko oglasnika Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 18, 2013 Kao sto kazes, razni specijalizirani forumi i oglasnik. Drugacije nisam ni mislio. Quote Share this post Link to post Share on other sites