Jump to content

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na ovoj adresi imaš u Rijeci (Ivana Čikovića Beloga 6 tel. 051/264753) dobar izbor. Osobno sam uzeo NB 4001T USB. Svrsi kojoj su namijenjeni služe i jedan i drugi.

Hvala ti... malo sam još guglala.. i bliže sam tom NB s usb-om, taj je 250 kn s kuponom.. jel tako?

Posted

Hvala ti... malo sam još guglala.. i bliže sam tom NB s usb-om, taj je 250 kn s kuponom.. jel tako?

250-75=175 kn.
Posted

jeli tko zna rezultat norveška češka rukomet prijateljska?? ako znate puno bi pomoglo...

Češka - Norveška 33-28
Posted

Super.. u ponedjeljak ću onda to sredit

Nazovi telefonom i rezerviraj jer ih nemaju. Dolaze tek za tjedan dana.
Posted

Pozdrav kolege,imam jedno pitanje za vas u vezi kosarkaske utakmice izmedju Golden State Warriors i Sacramento Kings,u pitanju je ukupno poena za celu utakmicu koja iznosi 228,da li se vredi kladiti da ce biti manje? :uredu:

Posted

Pozdrav kolege,imam jedno pitanje za vas u vezi kosarkaske utakmice izmedju Golden State Warriors i Sacramento Kings,u pitanju je ukupno poena za celu utakmicu koja iznosi 228,da li se vredi kladiti da ce biti manje? :uredu:

Sacramento daje: 103.9 prima 105.7

Golden State daje: 107.3 prima: 112.0

Na utakmicama Sacramenta pada u prosjeku: 209.6 koševa

Na utakmicama G. Statea pada u prosjeku: 219.3 koševa

Posted

Imam pitanjce... posebno za moje iz pgž, mi smo prvi na tapeti... digitalna tv :uredu:

Imate li namjeru uzimati one receivere od pošte za koje su nam velikodušno poslali kupone??

Izbor je između: vivax imago dvb-t 120 i NB 4001T..

Valja li to išta???

Heh ovdje kod nas je opća navala na te recivere jer navodno 26.01 totalno ukidaju analogni signal...

Ja uzeo ovaj NYTRO BOX i za tu lovu(od 210 do 270kn kako gdje) ima masu opcija,čak mi i onaj vanjski hard disk prepoznaje,tako da ne moram više pržit filmove kako bi ih gledao iz ležećeg položaja!! :uredu: