baja 0 Posted January 8, 2010 jeli tko zna rezultat norveška češka rukomet prijateljska?? ako znate puno bi pomoglo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 8, 2010 Na ovoj adresi imaš u Rijeci (Ivana Čikovića Beloga 6 tel. 051/264753) dobar izbor. Osobno sam uzeo NB 4001T USB. Svrsi kojoj su namijenjeni služe i jedan i drugi. Hvala ti... malo sam još guglala.. i bliže sam tom NB s usb-om, taj je 250 kn s kuponom.. jel tako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted January 8, 2010 Pozdrav svima, Današnji listić za 5€: Roddick-Gasquet 1 1,30 Lacko Lukas- Sela Dudi 2 1,60 Bakker - Tipsaverić 2 1,33 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Avtomobilist- Neftekhimik 2 2,10 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif 5,81 Neka mi Božica Fortuna pomogne Ne može božica fortuna protiv ruske mafije Završilo 1:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 8, 2010 Hvala ti... malo sam još guglala.. i bliže sam tom NB s usb-om, taj je 250 kn s kuponom.. jel tako?250-75=175 kn. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 8, 2010 jeli tko zna rezultat norveška češka rukomet prijateljska?? ako znate puno bi pomoglo...Češka - Norveška 33-28 Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 8, 2010 250-75=175 kn.Super.. u ponedjeljak ću onda to sredit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 8, 2010 sta ste igrali od hokey-a ??? mislim da danas aalborg gubi kod kuce Zig zag Medveščak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 8, 2010 Super.. u ponedjeljak ću onda to sreditNazovi telefonom i rezerviraj jer ih nemaju. Dolaze tek za tjedan dana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 8, 2010 Pozdrav kolege,imam jedno pitanje za vas u vezi kosarkaske utakmice izmedju Golden State Warriors i Sacramento Kings,u pitanju je ukupno poena za celu utakmicu koja iznosi 228,da li se vredi kladiti da ce biti manje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 8, 2010 Pozdrav kolege,imam jedno pitanje za vas u vezi kosarkaske utakmice izmedju Golden State Warriors i Sacramento Kings,u pitanju je ukupno poena za celu utakmicu koja iznosi 228,da li se vredi kladiti da ce biti manje? Sacramento daje: 103.9 prima 105.7 Golden State daje: 107.3 prima: 112.0 Na utakmicama Sacramenta pada u prosjeku: 209.6 koševa Na utakmicama G. Statea pada u prosjeku: 219.3 koševa Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 8, 2010 Imam pitanjce... posebno za moje iz pgž, mi smo prvi na tapeti... digitalna tv Imate li namjeru uzimati one receivere od pošte za koje su nam velikodušno poslali kupone?? Izbor je između: vivax imago dvb-t 120 i NB 4001T.. Valja li to išta??? Heh ovdje kod nas je opća navala na te recivere jer navodno 26.01 totalno ukidaju analogni signal... Ja uzeo ovaj NYTRO BOX i za tu lovu(od 210 do 270kn kako gdje) ima masu opcija,čak mi i onaj vanjski hard disk prepoznaje,tako da ne moram više pržit filmove kako bi ih gledao iz ležećeg položaja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 8, 2010 Joooj već vidim kako će ovaj Medvešćak zasrati!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 8, 2010 Neće zasrat Međedi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 8, 2010 Neće zasrat Međedi. Zasrat ce Salzburg Quote Share this post Link to post Share on other sites