Jump to content

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koja je banka najbolja za saradnju sa mb?

Svaka....

mislim da moze samo jedan nalog

Moze vise,ali mora se varati :uredu:

• 5 weeks later...
Posted

Tj. na razlicita imena se registrovati.....Eto ja na primer,imam sa mog kompa bar 5 MB naloga otvorenih :uredu:

• 5 weeks later...
Posted

Uuu davno sam otvorio ja MB još dok nije bilo toliko peripetija..uglavnom imam i ja par acc. uglavnom od ukućana i ljudi od povjerenja čije podatke uvijek mogu koristiti..i nikad nisam imao problema sa isplatama i uplatama..inaće ja imam devizni u PBZ-u i nekako mi se to čini najbolja opcija,na području "lijepe naše" naravno! :uredu:

Posted

Ja sam otvorio MB na svog cucka i do sad nisam imao problema s isplatama.Samo me sportingbet tražio sken šape na smeđem kolaž papiru, al nakon toga sve ide po loju

Posted (edited)

Ja sam otvorio MB na svog cucka i do sad nisam imao problema s isplatama.Samo me sportingbet tražio sken šape na smeđem kolaž papiru, al nakon toga sve ide po loju

MB radi skoro savrseno nikad dosad a ima 3-4 godine kako ga koristim nije bilo nikakvih problema nit s uplatom nit sa isplatom. Koristim VISA Electron u domacoj valuti koja mi je povezana sa mojim deviznim akauntom u banci. jednom sam povuikao pare direktno na devizni akaunt al to ide mnogo bavnije nego ako pare povuces na VISA Electron. Edited by Bunka
Posted

MB radi skoro savrseno nikad dosad a ima 3-4 godine kako ga koristim nije bilo nikakvih problema nit s uplatom nit sa isplatom. Koristim VISA Electron u domacoj valuti koja mi je povezana sa mojim deviznim akauntom u banci. jednom sam povuikao pare direktno na devizni akaunt al to ide mnogo bavnije nego ako pare povuces na VISA Electron.

Kodmene je visa electron devizni (pbz), nemam problema s mb

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...