delpjero 2 Posted May 30, 2011 mislim da moze samo jedan nalog 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted May 31, 2011 koja je banka najbolja za saradnju sa mb? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted May 31, 2011 koja je banka najbolja za saradnju sa mb? Svaka.... mislim da moze samo jedan nalog Moze vise,ali mora se varati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted June 30, 2011 Tj. na razlicita imena se registrovati.....Eto ja na primer,imam sa mog kompa bar 5 MB naloga otvorenih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted July 30, 2011 Meni su svasta trazili za verifikaciju, ali poslije je sve ok.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 1, 2011 Uuu davno sam otvorio ja MB još dok nije bilo toliko peripetija..uglavnom imam i ja par acc. uglavnom od ukućana i ljudi od povjerenja čije podatke uvijek mogu koristiti..i nikad nisam imao problema sa isplatama i uplatama..inaće ja imam devizni u PBZ-u i nekako mi se to čini najbolja opcija,na području "lijepe naše" naravno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 2, 2011 Ja sam otvorio MB na svog cucka i do sad nisam imao problema s isplatama.Samo me sportingbet tražio sken šape na smeđem kolaž papiru, al nakon toga sve ide po loju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted August 4, 2011 (edited) Ja sam otvorio MB na svog cucka i do sad nisam imao problema s isplatama.Samo me sportingbet tražio sken šape na smeđem kolaž papiru, al nakon toga sve ide po loju MB radi skoro savrseno nikad dosad a ima 3-4 godine kako ga koristim nije bilo nikakvih problema nit s uplatom nit sa isplatom. Koristim VISA Electron u domacoj valuti koja mi je povezana sa mojim deviznim akauntom u banci. jednom sam povuikao pare direktno na devizni akaunt al to ide mnogo bavnije nego ako pare povuces na VISA Electron. Edited August 4, 2011 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted August 5, 2011 MB radi skoro savrseno nikad dosad a ima 3-4 godine kako ga koristim nije bilo nikakvih problema nit s uplatom nit sa isplatom. Koristim VISA Electron u domacoj valuti koja mi je povezana sa mojim deviznim akauntom u banci. jednom sam povuikao pare direktno na devizni akaunt al to ide mnogo bavnije nego ako pare povuces na VISA Electron. Kodmene je visa electron devizni (pbz), nemam problema s mb Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted September 30, 2011 Moneybookers je promijenio ime, jeste li upratili? ili ja kaskam? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted April 30, 2012 Moneybookers je promijenio ime, jeste li upratili? ili ja kaskam? nikad nisam preko toga cuda nista radio :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasha8 0 Posted May 18, 2012 Moneybookers je promijenio ime, jeste li upratili? ili ja kaskam? Da sada je Skrill Moneybookers Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 30, 2012 Promjenili su vlasnika, ovaj nadodao ljubičastu boju samo :) Quote Share this post Link to post Share on other sites