orijent 0 Posted January 10, 2010 obavestavam natjecatelje u H2H takmicenju da ko bude bio samnom u grupi od sledece nedelje, postavljacu uvek poslednji par, cekacu minut do 12, gledacu dal je neko ostavio koji tecaj i da li je pogodio, taktiziracu najvise moguce, jer sam se sada mnogo iznervirao kada sam video da u mojoj grupi za danas niko nije postavio par, a ja inace vec 9 dan za red cu ostaviti prvi par pre mog konkurenta, sto nije u redu... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ......pazi samo da održiš obećanje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 10, 2010 obavestavam natjecatelje u H2H takmicenju da ko bude bio samnom u grupi od sledece nedelje, postavljacu uvek poslednji par, cekacu minut do 12, gledacu dal je neko ostavio koji tecaj i da li je pogodio, taktiziracu najvise moguce, jer sam se sada mnogo iznervirao kada sam video da u mojoj grupi za danas niko nije postavio par, a ja inace vec 9 dan za red cu ostaviti prvi par pre mog konkurenta, sto nije u redu... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif nekada je ovo takmičenje bilo više od igre........svaokdnevno si mogao naći parove postavljene u 23:59 i 00:00 .........btw, baš zbog čekanja protivnika da stavi par uvedeno je i pravilo da se par postavlja do ponoći Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 10, 2010 nekada je ovo takmičenje bilo više od igre........svaokdnevno si mogao naći parove postavljene u 23:59 i 00:00 .........btw, baš zbog čekanja protivnika da stavi par uvedeno je i pravilo da se par postavlja do ponoći Ali i uvelike je utjecalo ako se pogodi par sa manjim tečajem sada se dobiva jedan bod,a prije je to bila nula,zato su svi čekali 23:59!1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 10, 2010 Jesenice opet jedu jaja!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 večer Imaš prijenos Barce na kanalu Hayat.Ja ga imam na MaxTV ne znam kako je na kabelskoj i sl Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 Imaš prijenos Barce na kanalu Hayat.Ja ga imam na MaxTV ne znam kako je na kabelskoj i sl nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda ,tu ne bi smjelo biti problema a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda ,tu ne bi smjelo biti problema a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni Ne znam što uopće plaćamo toliko TV.Da gledam TV kalendar i reprize kineskih filmova? Od sporta ni s.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda ,tu ne bi smjelo biti problema a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni Na HRT+ je Juve-Milan Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted January 10, 2010 Na HRT+ je Juve-Milan Over 2.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 Ne znam što uopće plaćamo toliko TV.Da gledam TV kalendar i reprize kineskih filmova? Od sporta ni s.. bilo su neke priče o ponovnom uvođenju 3. programa sam za sport ali izgleda ništa od toga Kad se sjetim samo prije i nba i lige petice prijenosi,emisija petica a sad samo nlb liga i medveščak i lp rukomet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 10, 2010 Jel ima koji Hardverski kompjuter guru da mi kaze koje mogu biti pricine sto mi BIOS ne prepoznaje HDD, tek nakon 30-40 rebutiranja uspeo je da prepozna HDD i evo me ovde. Ajde brze dok jos radi HDD! Odakle ti zaključak da je problem u BIOS-u? Možda ti je problem u tome što ti je MBR sector oštećen. To je prvi sektor u kome su pohranjeni podaci o disku i particijama diska. Kako se popravlja imaš na internetu hrpu stranica. Ukoliko imaš XP nešto možeš pronaći i ovdje. Ukoliko nije oštećen MBR (a čisto sumnjam kada se toliko puta komjuter restarta) onda je kvar ozbiljniji i jedino se kvar može otkloniti da se zaviri pod haubu komjotora. Lijep pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 Over 2.5 lako moguć over i dosta izgledno je x2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted January 10, 2010 lako moguć over i dosta izgledno je x2 Ocekujem otvorena igra za jedno 4 gola Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 Over 2.5 To su talijani.Malo daj, malo primi.Al pošto je Juve u banani, možda im ovaj smiješni Milan i da par komada Quote Share this post Link to post Share on other sites