c4nton4 20 Posted January 10, 2010 Bonsoir, mes amis Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 Preokret Packersa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 nemam pojma,ne gledam.tko je bolji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 uz 2 na starse odigrao i ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 nemam pojma,ne gledam.tko je bolji? Cardinalsi vode.Touchdown Packersa dok sam pisao post.(17-31) Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 Cardinalsi vode.Touchdown Packersa dok sam pisao post.(17-31) danas sam vidio na drugom forumu da ekipa igra na packerse ali ne razumijem se baš u nfl,ne pratim uopće nego,napokon odmor za oči na sportklubu 01:00 NHL, Columbus-Dallas, prijenos Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 Chicago je najjači doma, Anaheim je katastrofa u gostima.Ja bi tu odigrao over, al imam tikove od sinoć od Chicaga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 10, 2010 (edited) Pri rezi 31-10 je bila dobra kvota na Packerse (15.00) i mislio sam odigrat preokret i zakasnim.Sad je 31-24 Edited January 10, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted January 10, 2010 danas sam vidio na drugom forumu da ekipa igra na packerse ali ne razumijem se baš u nfl,ne pratim uopće nego,napokon odmor za oči na sportklubu 01:00 NHL, Columbus-Dallas, prijenos Konichiwa ljudi! Pa padao je ko ludi koeficient na njima pa igraju oni Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 10, 2010 Chicago je najjači doma, Anaheim je katastrofa u gostima.Ja bi tu odigrao over, al imam tikove od sinoć od Chicaga.znam ali O/U najčešće igram onako po osjećaju a mislim da bi mogao doći under Pri rezi 31-10 je bila dobra kvota na Packerse (15.00) i mislio sam odigrat preokret i zakasnim.Sad je 31-24 šteta što nisi uhvatio kako me na live živcira što treba skoro 10 sec da prihvate okladu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 11, 2010 znam ali O/U najčešće igram onako po osjećaju a mislim da bi mogao doći under šteta što nisi uhvatio kako me na live živcira što treba skoro 10 sec da prihvate okladu Danas sam stavio na preokret Al Nasera desetku i dok je tih deset sekundi krenulo ja otišao radit ručak.Naprave oni preokret i dobe 2-1 ili kolko već, a meni kad sam se vratio kompu stoji ono upozorenje da se kvota promijenila i dal prihvaćam novu kvotu.Nije mi uopće postavio okladu pri kvoti oko devetke, skoro sam izbacio monitor kroz prozor Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 11, 2010 Danas sam stavio na preokret Al Nasera desetku i dok je tih deset sekundi krenulo ja otišao radit ručak.Naprave oni preokret i dobe 2-1 ili kolko već, a meni kad sam se vratio kompu stoji ono upozorenje da se kvota promijenila i dal prihvaćam novu kvotu.Nije mi uopće postavio okladu pri kvoti oko devetke, skoro sam izbacio monitor kroz prozor baš to,oni i njihovo jebeno mijenjanje kvota svakih 5 sec ja večeras baš ne želim spavati pa odigrao i ovaj double Stosur, S - Pennetta, F 2 (1,60) Starace, P - Gil, F 1 (2,02) Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted January 11, 2010 baš to,oni i njihovo jebeno mijenjanje kvota svakih 5 sec ja večeras baš ne želim spavati pa odigrao i ovaj double Stosur, S - Pennetta, F 2 (1,60) Starace, P - Gil, F 1 (2,02) Znam da ne zelis da spavas pa odigraj Suarez Navarro over i Andreev over Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 11, 2010 Znam da ne zelis da spavas pa odigraj Suarez Navarro over i Andreev over hvala ali dosta mi je za večeras da ne bih bankrotirao pp BJ Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted January 11, 2010 Ajmooo Packersi Quote Share this post Link to post Share on other sites