Dwiz 65 Posted January 14, 2010 Da bi izbjegli posebne prijave za svaki Bet-Club Freeroll turnir, odlučio sam se da napravimo listu igrača, koji će automatski dobivati lozinku putem privatnih poruka za svaki turnir i to dosta ranije nego što je bio slučaj do sada. Time svima olakšavamo i uvodimo red u cijeli sustav prijava na Freeroll turnire. Dakle, princip je sljedeći: vi se u ovu temu prijavljujete samo jednom, odgovorom (reply) na ovu poruku. Bitno je napomenuti da morate imati više od 50 postova da bi se vaša prijava uvažila. Nakon kratke provjere, ja vašu prijavu prihvaćam i dodajem vas na Bet-Club Freeroll Team listu ili odbijam uz obrazloženje. Nakon što vas stavim na listu, vi ste na neki način postali pretplatnik Bet-Club Freeroll turnira i redovito ćete dobivati lozinku. S liste vas uklanjam na vaš zahtjev ili ukoliko smatram da za to postoji opravdani razlog. Najstrože se zabranjuje daljnje distribuiranje lozinke. To znači da je lozinka koju dobijete isključivo namjenjena vama i ne smijete je dalje prosljeđivati niti javno objavljivati. Ukoliko postoji sumlja da netko krši ovo pravilo, zadržavam pravo da ga uklonim sa liste, a ukoliko se to i dokaže moguće su i drastičnije mjere kažnjavanja. Bet-Club Freeroll Team sportandlove ebbbbb prka77 PERKAN El-Maestro maurorua EXERBET zoki086 mostovoj janko1991 baja joxong madeintrn roberth leo Luza Marle c4nton4 wildgh tvicenti statisticar antoniob leon25 m&m Footk1ll3R brozavk ivan_zuna Stosy huso589 Chos89 smadzar Bunka astra Goran elwood11 tcatalinac kozmacsaba MLB Bukva87 hellboyhrc99 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted January 14, 2010 super svida mi se to Quote Share this post Link to post Share on other sites
ebbbbb 1 Posted January 14, 2010 napokon,odlična kombinacija http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
prka77 0 Posted January 14, 2010 odlično, prijava i za mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted January 14, 2010 Naravno,Hellmuth je tu Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 14, 2010 Ja takođe, ukoliko se ovih 50 postova odnosi na celokupan forum. Edit by Dwiz: Da, odnosi se na ukupan broj postova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 14, 2010 Pretplacujem se Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted January 14, 2010 također i ja sam tu Quote Share this post Link to post Share on other sites
baja 0 Posted January 14, 2010 super ideja.. ako nije problem i ja se prijavljujem za lozinku Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 14, 2010 naravno i ja sam uvijek ZA Quote Share this post Link to post Share on other sites
tcatalinac 0 Posted January 14, 2010 prijava i meni Quote Share this post Link to post Share on other sites