Jump to content

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Clement kažeš..a sad mi je kasno..već sam odigrala... :tzare:

Isner, John - Clément, A 1 @1,70

Kulikova, R - Pervak, Ksenia 1 @1,53

Marchenko, Illya - Millman, J 1 @1,47

Young, D - Suzuki, T 1 @1,48

Zec Peskiric, M - Tetreault, V 2 @1,82

@10,30

Posted

večeras igram tenis na clement-a protiv isnera

isner tipični servis igrač,prosječan u izmjenama i mislim da će to clement večeras iskoristiti

Hmm, tu se ne bih složio sa tobom. Isner je u formi i igra dobro na turniru; izbacio i Robreda. Ne znam po meni izgledniji over ili tip Isner :tzare:

Posted

može i isner dobiti ako bude odlično servirao

gledao sam ga neki dan protiv Garcia-Lopez-a gdje je izgubio prvi set i poslije preokrenuo i nije me baš oduševio svojom igrom u izmjenama

Posted

Hmm, tu se ne bih složio sa tobom. Isner je u formi i igra dobro na turniru; izbacio i Robreda. Ne znam po meni izgledniji over ili tip Isner :tzare:

Robredo moze da izgubi i od Koubek-a a da dobije Murray-a kako sta je uradio pred nekoliko dana..On vrlo promenlivo igra i bas i ne mi se svidja njegova igra a slazem se sa joxong da Isner i ne igra bas najbolje..

Posted

..taj majmun mi jučer skalp skinuo,jednom sam ga gledao,i kad sam ga vidio da igra s onim očalama reko taj nikog ne može dobit,a jučer bogami dobio!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif

s očalama i trendseterskom maramom http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/whaat.gif

ne mijenja on image već desetljeće i više..kako to da ga nisi vidio prije...

ma jesi štriga!!

al ako ovaj bude servirao kako treba, ne vjerujem da će Clement bilo što napravit.. a sad.. bumo vidli :nije: