Jump to content

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Danas je bilo uzivanje gledati tenis Henin J-Dementieva E.Kad jos popravi servis Henin ,niko je nece zaustaviti da se ponovo vrati na No 1

:uredu:

Slažem se. To je zicer godine!!!

Posted

Pratim Cilic-Tomic i jos uvek je sve neizvesno.bice ovaj Tomic igracina, skoro je i Noleta preslisao ( egzibicija )

Ma, to je Noletu samo bio originalan izgovor za poraz :uredu: . Nije morao da se vadi na rame, vrućinu i tako to...

Posted

I još jedan biser pred popodnevi odmor...

Danas htedoh u kruševačkom Meridijanu da uplatim 5000 dinara (50 EUR) na kvotu oko 1,20 i moj drug kucač posle male pauze reče da ne može jer tako kažu ''odozgo''. I još mi kaže, prošli put kada su mi na isti način odbili tiket, rekli su mu uz to: "Pa, nismo mi otvorili kladionicu da neko dolazi i zarađuje kao da daje pare pod kamatu!" :uredu:

A onda se nekoliko svetlosnih godina prebacim dalje od Srbije i setim se kladionica (npr. Paddy Power) gde mi potencijalni dobitak limitiraju 15000-20000 EUR!!!

Posted

Pratim Cilic-Tomic i jos uvek je sve neizvesno.bice ovaj Tomic igracina, skoro je i Noleta preslisao ( egzibicija )

otkud je taj tomić? Iz koje balkanske zemlje mislim? :uredu:

Posted

Dobro, ajde krivo sam se izrazio, otkud potječe :uredu:

Ma, šalio sam se...Načuo sam da potiče iz Hrvatske, ali nisam siguran.

da ,poreklom je Hrvat.Mali ima 18 g i bio je juniorski prvak. bice od njega dobar igrac.

Posted

da ,poreklom je Hrvat.Mali ima 18 g i bio je juniorski prvak. bice od njega dobar igrac.

Slažem se, u 1.kolu sam uzeo neke novce igrajući na njega.

Posted

Danas je Delpjerovoj cerki rodjendan. Pa joj ovim putem cestitam. :uredu:

Gde si Cr7,nema te pa te nema,dobro je sto si me podsetio,pridruzujem se cestitkama! :uredu: