janko1991 2 Posted January 20, 2010 dobar dan svima.imao sam malu stanku jer mi se komp nešto sjebo,ali sad je sve u redu.vidim da sam pao na treče mjesto u expekt ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 Nekad je igrao i u Kupu Uefa, a sad je samo Srpski prvoligas Sa tendencjom da bude srpski drugoligaš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 Danas je bilo uzivanje gledati tenis Henin J-Dementieva E.Kad jos popravi servis Henin ,niko je nece zaustaviti da se ponovo vrati na No 1 Slažem se. To je zicer godine!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 Pratim Cilic-Tomic i jos uvek je sve neizvesno.bice ovaj Tomic igracina, skoro je i Noleta preslisao ( egzibicija ) Ma, to je Noletu samo bio originalan izgovor za poraz . Nije morao da se vadi na rame, vrućinu i tako to... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 I još jedan biser pred popodnevi odmor... Danas htedoh u kruševačkom Meridijanu da uplatim 5000 dinara (50 EUR) na kvotu oko 1,20 i moj drug kucač posle male pauze reče da ne može jer tako kažu ''odozgo''. I još mi kaže, prošli put kada su mi na isti način odbili tiket, rekli su mu uz to: "Pa, nismo mi otvorili kladionicu da neko dolazi i zarađuje kao da daje pare pod kamatu!" A onda se nekoliko svetlosnih godina prebacim dalje od Srbije i setim se kladionica (npr. Paddy Power) gde mi potencijalni dobitak limitiraju 15000-20000 EUR!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted January 20, 2010 Pratim Cilic-Tomic i jos uvek je sve neizvesno.bice ovaj Tomic igracina, skoro je i Noleta preslisao ( egzibicija ) otkud je taj tomić? Iz koje balkanske zemlje mislim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 otkud je taj tomić? Iz koje balkanske zemlje mislim? Iz balkanske zemlje Australije! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Luza 1 Posted January 20, 2010 Iz balkanske zemlje Australije! Dobro, ajde krivo sam se izrazio, otkud potječe Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 Dobro, ajde krivo sam se izrazio, otkud potječe Ma, šalio sam se...Načuo sam da potiče iz Hrvatske, ali nisam siguran. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted January 20, 2010 Dobro vece svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted January 20, 2010 Danas je Delpjerovoj cerki rodjendan. Pa joj ovim putem cestitam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 20, 2010 Dobro, ajde krivo sam se izrazio, otkud potječe Ma, šalio sam se...Načuo sam da potiče iz Hrvatske, ali nisam siguran. da ,poreklom je Hrvat.Mali ima 18 g i bio je juniorski prvak. bice od njega dobar igrac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 da ,poreklom je Hrvat.Mali ima 18 g i bio je juniorski prvak. bice od njega dobar igrac. Slažem se, u 1.kolu sam uzeo neke novce igrajući na njega. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 Danas je Delpjerovoj cerki rodjendan. Pa joj ovim putem cestitam. Živela, živela, i srećna nam bila!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 20, 2010 Danas je Delpjerovoj cerki rodjendan. Pa joj ovim putem cestitam. Gde si Cr7,nema te pa te nema,dobro je sto si me podsetio,pridruzujem se cestitkama! Quote Share this post Link to post Share on other sites