Goran1 7 Posted January 20, 2010 Bwin je danas uplatio!! Potvrđujem, bwin je uplatio nagrade za 12. mjesec. Hvala Dwizu i sponzoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 20, 2010 Veche! Ja stvarno ne znam šta je sa tim fuckng Unibetom!! .Dwiz je neki dan napisao da je Unibet isplatio nagrade,a vidim da nema nikom ništa još,ja sam pisao službi za korisnike,oni nemaju pojma o ničemu,pitam se ko je ovdje lud?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 20, 2010 Ja stvarno ne znam šta je sa tim fuckng Unibetom!!Dwiz je neki dan napisao da je Unibet isplatio nagrade,a vidim da nema nikom ništa još,ja sam pisao službi za korisnike,oni nemaju pojma o ničemu,pitam se ko je ovdje lud?!A, šta ste se toliko napalili za nagrade? Niti jedan sponzor nije nikome ostao dužan. Svi dobitnici nagrada do sada u ovih 4 godine su dobili svoje nagrade. Nije mi jasno kako možeš pisati Unibetu i to još službi za korisnike, kao da ti sa njima vodiš posao sponzorstva. Kakve veze ima služba za korisnike sa sponzorstvom? Spustite malo tenzije vezane za nagrade. Bilo je perioda kada je Unibet sa 3 mjeseca kašnjenja uplaćivao nagrade. Bit će isplaćene nagrade i ovaj put. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 20, 2010 A, šta ste se toliko napalili za nagrade? Niti jedan sponzor nije nikome ostao dužan. Svi dobitnici nagrada do sada u ovih 4 godine su dobili svoje nagrade. Nije mi jasno kako možeš pisati Unibetu i to još službi za korisnike, kao da ti sa njima vodiš posao sponzorstva. Kakve veze ima služba za korisnike sa sponzorstvom? Spustite malo tenzije vezane za nagrade. Bilo je perioda kada je Unibet sa 3 mjeseca kašnjenja uplaćivao nagrade. Bit će isplaćene nagrade i ovaj put. Eto to nam je trebalo,par rečenica ohrabrenja + jezikove juhe!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 20, 2010 A sad laku noch dragi forumaši!! i možda baš sutra budemo bogatiji za koj euro,jer iako je kurva nada umire posljednja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted January 20, 2010 Večeras još čekamo na jednom santos, a na drugom atlanta i charlote! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 20, 2010 Dobro veče svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 20, 2010 Vece sta mi je uradio onaj olympiakos nije za pricu,pa hebote s skim god da igraju hendi bude -20 do -30 i oni veceras nadju da izgube. srecom live me izvlaci,odigrao liona na kvoti 7,00 dok je gubio Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 20, 2010 Vece sta mi je uradio onaj olympiakos nije za pricu,pa hebote s skim god da igraju hendi bude -20 do -30 i oni veceras nadju da izgube. srecom live me izvlaci,odigrao liona na kvoti 7,00 dok je gubio Svaka čast za lion! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 20, 2010 Ovaj se glupavi Porto bori sa belensesom jedva 1-1! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted January 20, 2010 (edited) MOj niz u expektu od 6.1. bez promašaja. molim lijepo! Edited January 20, 2010 by Adem_Ljajic Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 20, 2010 MOj niz u expektu od 6.1. bez promašaja. molim lijepo! svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 Već dva dana primećujem, al' nikako da napišem: Katalinić opet raspalio sva četiri keca, što postaje prilično redovito! I još redovnije promašuje, njemu hvala! Al' i nije čudno obzirom da savetuje korisnike Unibeta koji bi to isto u pomenutoj kladionici, jel' te, trebalo da odigraju, naravno sa promašajem!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 I još nešto vezano za Unibet Challenge: ako se ne varam posle današnjeg kola Kruševljani su usamljeni u vrhu!!! P.S. Sutra imamo prijem kod gradonačelnika! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 20, 2010 'Ajd' laku noć (mada, možda navratim i kasnije)! Quote Share this post Link to post Share on other sites