zoki086 0 Posted January 22, 2010 svi spavaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 22, 2010 svi spavaju ...a ja budan sedim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 22, 2010 ...a ja budan sedim! ja eo cekam tenis... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2010 svi spavaju Petak je, ekipa je negdje vani.Il cuga ili ljubi.Ja sam se vratio jer su mi se obiteljski dragulji smrznuli Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 22, 2010 Petak je, ekipa je negdje vani.Il cuga ili ljubi.Ja sam se vratio jer su mi se obiteljski dragulji smrznuli ja se cuvam za sutra. imam dogovorenu pijanku pa danas odmaram... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2010 ja se cuvam za sutra. imam dogovorenu pijanku pa danas odmaram... Ja isto.Subota se mora iskoristit.Danas baš i nije neka navala ekipe za izlazak kolko sam vidio po gradu.Prilično je hladno Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 22, 2010 Ja isto.Subota se mora iskoristit.Danas baš i nije neka navala ekipe za izlazak kolko sam vidio po gradu.Prilično je hladno jel pada snijeg u zg? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 22, 2010 jel pada snijeg u zg? Napadalo jutros oko pet u jutro centimetar snijega.Tu i tamo poneka mikroskopska pahulja doleti s vjetrom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 22, 2010 vece ekipo,sta se igra veceras cantona daj neki nhl Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 23, 2010 Rado bih zaleg'o, al' ostaću malo uz treću smenu, bar da se pripremim za sutrašnji radni dan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 23, 2010 ja se cuvam za sutra. imam dogovorenu pijanku pa danas odmaram... Divno, i ja nekako više volim subotom da se iživim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 vece ekipo,sta se igra veceras cantona daj neki nhl Dobra Večer Od ova dva što su ostala, ne znam što bih odigrao Edmonton - Dallas X Baš prelistavam ponudu kladara momentalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 23, 2010 Divno, i ja nekako više volim subotom da se iživim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 23, 2010 Dobra Večer Od ova dva što su ostala, ne znam što bih odigrao Edmonton - Dallas X Baš prelistavam ponudu kladara momentalno onda bolje ostaviti za sutra,a evo izgleda i kisa u australiji(ko zna zasto je to dobro ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 onda bolje ostaviti za sutra,a evo izgleda i kisa u australiji(ko zna zasto je to dobro ) Dobro je zato da napoji Aboriđine Quote Share this post Link to post Share on other sites