Banega 12 Posted January 23, 2010 A ja u Vodovodu, isto toliko! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif bez ljutnje samo opusteno, ali to civilno sluzenje okaci macku o rep Petak je, ekipa je negdje vani.Il cuga ili ljubi.Ja sam se vratio jer su mi se obiteljski dragulji smrznuli tu sam tu sam stizem, cuga jeste, ali sutra ce tek da bude Ja isto.Subota se mora iskoristit.Danas baš i nije neka navala ekipe za izlazak kolko sam vidio po gradu.Prilično je hladno Hladno jeste, a sutra ce jos gore izgleda http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif vece ekipo,sta se igra veceras cantona daj neki nhl O opa pa de si ti stara kajlo, Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 23, 2010 Dobro je zato da napoji Aboriđine hehhehe ja sam vise mislio na svoj dzep nego na aboridzane,ako se ne igra mozda mi i ostane koji dinar u dzepu Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 23, 2010 E, baš to!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 23, 2010 bez ljutnje samo opusteno, ali to civilno sluzenje okaci macku o rep Okačeno je mačku o rep! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 23, 2010 bez ljutnje samo opusteno, ali to civilno sluzenje okaci macku o rep tu sam tu sam stizem, cuga jeste, ali sutra ce tek da bude Hladno jeste, a sutra ce jos gore izgleda O opa pa de si ti stara kajlo, oooo bane stara pracko,ja sam mislio da si za nekim sankom polu pijan Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 bez ljutnje samo opusteno, ali to civilno sluzenje okaci macku o rep Možda čovjek nije govorio o vojnom roku.Ja dan danas sanjam kako držim stražu po buri i kiši hehhehe ja sam vise mislio na svoj dzep nego na aboridzane,ako se ne igra mozda mi i ostane koji dinar u dzepu Onda ti je najbolja investicija kasica prasica Možda danas ovaj Montreal jadni radi stare slave uspije preokrenut protiv ovih Devilsa.Već je sad kvota 7, a gube 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 oooo bane stara pracko,ja sam mislio da si za nekim sankom polu pijan Sad sam polu pijan ali sutra sam u najavi otravljen... prekustra mi je rodjendan tj sutra, i ide u grad, da malo nazdravimo uvece, pije se koketel Seks na plazi i tekila.... ma bice dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 23, 2010 Možda čovjek nije govorio o vojnom roku. Ja dan danas sanjam kako držim stražu po buri i kiši Onda ti je najbolja investicija kasica prasica Možda danas ovaj Montreal jadni radi stare slave uspije preokrenut protiv ovih Devilsa.Već je sad kvota 7, a gube 1-0 i ja sanjam svakodnevno pjesacenje 7km+7km do poligona,aj sto smo isli pjeske ali jos smo vukli nekakav faking top Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 Možda čovjek nije govorio o vojnom roku. Ja dan danas sanjam kako držim stražu po buri i kiši Onda ti je najbolja investicija kasica prasica Možda danas ovaj Montreal jadni radi stare slave uspije preokrenut protiv ovih Devilsa.Već je sad kvota 7, a gube 1-0 Na -21 stepen drzim strazu od 02-04, bem ti zivot ne ponovilo se , zvizdi mi u usima oce da mi prsne glava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 23, 2010 Da, da, govorio sam o vojnom roku, bejahu to lepa vremena: svakog jutra pola sata pešačenja do "kasarne", pola sata do sat u "kasarni", pa opet pola sat pešačenja do kuće, a između svakave kafe, rakije, kladionice, žene, ispiti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 Sad sam polu pijan ali sutra sam u najavi otravljen... prekustra mi je rodjendan tj sutra, i ide u grad, da malo nazdravimo uvece, pije se koketel Seks na plazi i tekila.... ma bice dobro Tekila mi je najžešće piće.Lijepo ju kombiniram uz pivkane.Za ove koktele sam isprva mislio da su za pičke, a onda me je jedna mala prošle zime navukla na njih pa znam popit onaj Tequila Sunrise i neki kubanski s limetom kojem se sjetim imena sam o kad se sašijem ko stoka Vidio sam da si ubacio u svoj profil i lokaciju i datu rođenja.Navratim u cafe kada se dovučem kući s izlaska da ti čestitam rođendan i zaželim puno sreće i vagine u životu Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 23, 2010 Tekila mi je najžešće piće.Lijepo ju kombiniram uz pivkane.Za ove koktele sam isprva mislio da su za pičke, a onda me je jedna mala prošle zime navukla na njih pa znam popit onaj Tequila Sunrise i neki kubanski s limetom kojem se sjetim imena sam o kad se sašijem ko stoka Vidio sam da si ubacio u svoj profil i lokaciju i datu rođenja.Navratim u cafe kada se dovučem kući s izlaska da ti čestitam rođendan i zaželim puno sreće i vagine u životu hahahahaha oplakoh ipak je krenuo tenis,ajmo za pocetak dulko u over Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 Tekila mi je najžešće piće.Lijepo ju kombiniram uz pivkane.Za ove koktele sam isprva mislio da su za pičke, a onda me je jedna mala prošle zime navukla na njih pa znam popit onaj Tequila Sunrise i neki kubanski s limetom kojem se sjetim imena sam o kad se sašijem ko stoka Vidio sam da si ubacio u svoj profil i lokaciju i datu rođenja.Navratim u cafe kada se dovučem kući s izlaska da ti čestitam rođendan i zaželim puno sreće i vagine u životu e , a jeste sranj...e kada narucis koktel taj u kaficu u pravu si, ali zato ga ja pravim, dam mu malo po smesi ide kao ladna vodA, a posle ne znas gde si.. ovi u kaficu mi naprave sok.. a tekila je pice ekstremno, prica za sebe, jedno od boljih... Na ono poslednje sto napisa, a znas sta je , samo cu se nasmejati Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 23, 2010 hahahahaha oplakoh ipak je krenuo tenis,ajmo za pocetak dulko u over i azarenka under Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 23, 2010 kako samo ja nadjem sta da odigram,pa ja sam veci debil sto igram ovaj zenski tenis,ova nesposobna dulko izgubila prvi set 6-1,aj sto je izgubila ali sto je jedno 7 loptica prebacila u drugo igraliste narode laka i uspjesna noc Quote Share this post Link to post Share on other sites