Jump to content

Recommended Posts

Posted

A ja u Vodovodu, isto toliko! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

bez ljutnje samo opusteno, ali to civilno sluzenje okaci macku o rep :uredu:

Petak je, ekipa je negdje vani.Il cuga ili ljubi.Ja sam se vratio jer su mi se obiteljski dragulji smrznuli :uredu:

tu sam tu sam stizem, cuga jeste, ali sutra ce tek da bude

Ja isto.Subota se mora iskoristit.Danas baš i nije neka navala ekipe za izlazak kolko sam vidio po gradu.Prilično je hladno

Hladno jeste, a sutra ce jos gore izgleda http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif

vece ekipo,sta se igra veceras

cantona daj neki nhl :uredu:

O opa pa de si ti stara kajlo, :nije:

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

tu sam tu sam stizem, cuga jeste, ali sutra ce tek da bude

Hladno jeste, a sutra ce jos gore izgleda :uredu:

O opa pa de si ti stara kajlo, :uredu:

oooo bane stara pracko,ja sam mislio da si za nekim sankom polu pijan

Posted

Možda čovjek nije govorio o vojnom roku.

Ja dan danas sanjam kako držim stražu po buri i kiši :uredu:

hehhehe ja sam vise mislio na svoj dzep nego na aboridzane,ako se ne igra mozda mi i ostane koji dinar u dzepu

Onda ti je najbolja investicija kasica prasica :nije:

Možda danas ovaj Montreal jadni radi stare slave uspije preokrenut protiv ovih Devilsa.Već je sad kvota 7, a gube 1-0 :uredu:

Posted

oooo bane stara pracko,ja sam mislio da si za nekim sankom polu pijan

Sad sam polu pijan ali sutra sam u najavi otravljen... prekustra mi je rodjendan tj sutra, i ide u grad, da malo nazdravimo uvece, pije se koketel Seks na plazi i tekila.... :uredu: ma bice dobro :uredu:

Posted

Onda ti je najbolja investicija kasica prasica :uredu:

Možda danas ovaj Montreal jadni radi stare slave uspije preokrenut protiv ovih Devilsa.Već je sad kvota 7, a gube 1-0 :uredu:

i ja sanjam svakodnevno pjesacenje 7km+7km do poligona,aj sto smo isli pjeske ali jos smo vukli nekakav faking top

Posted

Onda ti je najbolja investicija kasica prasica :nije:

Na -21 stepen drzim strazu od 02-04, bem ti zivot ne ponovilo se , zvizdi mi u usima oce da mi prsne glava... :uredu:

Posted

Da, da, govorio sam o vojnom roku, bejahu to lepa vremena: svakog jutra pola sata pešačenja do "kasarne", pola sata do sat u "kasarni", pa opet pola sat pešačenja do kuće, a između svakave kafe, rakije, kladionice, žene, ispiti...

Posted

Sad sam polu pijan ali sutra sam u najavi otravljen... prekustra mi je rodjendan tj sutra, i ide u grad, da malo nazdravimo uvece, pije se koketel Seks na plazi i tekila.... :uredu: ma bice dobro :uredu:

Tekila mi je najžešće piće.Lijepo ju kombiniram uz pivkane.Za ove koktele sam isprva mislio da su za pičke, a onda me je jedna mala prošle zime navukla na njih pa znam popit onaj Tequila Sunrise i neki kubanski s limetom kojem se sjetim imena sam o kad se sašijem ko stoka :nije: Vidio sam da si ubacio u svoj profil i lokaciju i datu rođenja.Navratim u cafe kada se dovučem kući s izlaska da ti čestitam rođendan i zaželim puno sreće i vagine u životu :uredu:

Posted

Tekila mi je najžešće piće.Lijepo ju kombiniram uz pivkane.Za ove koktele sam isprva mislio da su za pičke, a onda me je jedna mala prošle zime navukla na njih pa znam popit onaj Tequila Sunrise i neki kubanski s limetom kojem se sjetim imena sam o kad se sašijem ko stoka :uredu: Vidio sam da si ubacio u svoj profil i lokaciju i datu rođenja.Navratim u cafe kada se dovučem kući s izlaska da ti čestitam rođendan i zaželim puno sreće i vagine u životu :uredu:

hahahahaha oplakoh

ipak je krenuo tenis,ajmo za pocetak dulko u over :uredu:

Posted

Tekila mi je najžešće piće.Lijepo ju kombiniram uz pivkane.Za ove koktele sam isprva mislio da su za pičke, a onda me je jedna mala prošle zime navukla na njih pa znam popit onaj Tequila Sunrise i neki kubanski s limetom kojem se sjetim imena sam o kad se sašijem ko stoka :uredu: Vidio sam da si ubacio u svoj profil i lokaciju i datu rođenja.Navratim u cafe kada se dovučem kući s izlaska da ti čestitam rođendan i zaželim puno sreće i vagine u životu :uredu:

e , a jeste sranj...e kada narucis koktel taj u kaficu u pravu si, ali zato ga ja pravim, dam mu malo po smesi ide kao ladna vodA, a posle ne znas gde si.. ovi u kaficu mi naprave sok.. :uredu: a tekila je pice ekstremno, prica za sebe, jedno od boljih...

Na ono poslednje sto napisa, a znas sta je , samo cu se nasmejati :nije:

Posted

kako samo ja nadjem sta da odigram,pa ja sam veci debil sto igram ovaj zenski tenis,ova nesposobna dulko izgubila prvi set 6-1,aj sto je izgubila ali sto je jedno 7 loptica prebacila u drugo igraliste

narode laka i uspjesna noc